Cory Rose kérdése:
Képes lennél megölni valakit, ha tudnád hogy nem kapnak el? Tehát mondjuk a rendőrség nem is foglalkozna egyáltalán a dologgal.
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok hányan tennék meg tényleg.2010. dec. 16. 14:39
11/17 Saten ҉ válasza:
Igen az előre megtervezett az az, hogy te azt az illetőt meg akarod/akartad ölni. A hirtelen felindulásból pedig, hogy alapból nem akartad megölni csak annyira felhúzott, hogy kicsit nagyobbat ütöttél neki oda baseball ütővel
12/17 anonim válasza:
Nem.
Egy ember az egy ember, nem tőlem kapta az életét, hát nincs jogom elvenni.
13/17 anonim válasza:
Ha egy bántalmazó vagy zaklató lenne, akitől másképp nem tudnék megszabadulni.
14/17 anonim válasza:
A pedofil, gyerekgyilkos állatokat szívfájdalom nélkül halálra kínoznám. Ezt nem csak úgy írom, lelki megnyugvást okozna.
15/17 anonim válasza:
Én már gondolkoztam azon hogy megölöm-e a családomat
16/17 Rambo vezér válasza:
Persze...
Nagyon szívesen, de csak harcban.
A kínzás szerintem undorító, mert az áldozat nem tud csinálni semmit.
17/17 anonim válasza:
Én mondjuk a Szita Bence gyilkosait megtudnám ölni. Vagy a Dnepropetrovski őrülteket. Azokért nem lenne kár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!