Nálunk is alkalmaz a rendőrség látnokokat gyilkossági ügyekben? Mint Mr. Monk vagy Ms. Düboá?
Figyelt kérdés
Ott is mindig ők oldják meg az ügyeket, és nálunk azt mondják, még elég fogyik is, akkor kérdés tényleg, hogy ilyen összetettebb ügyekben segítik őket látnokok?2010. dec. 8. 08:20
1/10 A kérdező kommentje:
vagy akár Jessica Flecsör is valamennyire ilyen, de mondjuk ő nem látnok ...
2010. dec. 8. 08:27
2/10 anonim válasza:
Igen. És Csillagkaput is. Sőt a Star Trek is szeli a végtelen űrt. És Micimackó tényleg beszél.
3/10 A kérdező kommentje:
jaj ne poénkodj, én komolyan kérdeztem ....
2010. dec. 8. 08:35
4/10 anonim válasza:
Én már hallottam ilyenről, de a forrás (RTL Klub, TV2) meglehetősen bizonytalan.
6/10 anonim válasza:
Azt honnan vetted, hogy Monk látnok?
7/10 A kérdező kommentje:
jójó, akkor ő nem látnok, valóban, akkor maradjunk Ms Düboánál ...
2010. dec. 8. 11:10
8/10 anonim válasza:
Azt nem tudom, de a Szovjetunióban, ahol elvileg a materializmus volt a hivatalos ideológia, kikérték látnokok véleményét a nyomozásokkor (persze ez titok volt).
9/10 KTpearie válasza:
Nem kellenek látnokok, mivel elég ha a rendőrség a szuperhősökre bízza a rend fenntartását, true story.
10/10 anonim válasza:
Ismered a south parkot? Csak mert abban volt egy ilyen rész h cartman kómába kerül és mikor felébred mindenki azt hiszi látnok lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!