Ciki, ha nem adok borravalót?
Figyelt kérdés
Interneten keresztül rendeltem nyomtatót, amit futár fog házhoz szállítani. 37.900Ft-ot kell fizetnem és mivel számomra ez egy elég költséges dolog, ezért úgy gondolom, hogy nem fogok a futárnak borravalót adni, egyszerűen nem telik még arra is. Vagy van valamilyen "íratlan" szabály? Bunkó leszek ha visszakérem az összes visszajárót?2010. dec. 14. 07:53
1/4 anonim válasza:
Ilyen alapon akkor már a boltban is bunkó vagy, ha visszakéred. Neki ez a munkája, fizetést kap érte, nem neked kell pénzelned. Én se szoktam soha adni, lehet, hgy bunkó vagyok, de nekem nem futja erre.
2/4 anonim válasza:
A futar megkapja ezert a fizeteset, tehat nem kell borravalot adni.
3/4 anonim válasza:
Én soha nem adtam még futárnak borravalót...
Miért is kéne?
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, nem adtam neki borravalót. Elég bunkón viselkedett. :-(
2010. dec. 17. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!