Miért utálják ennyire a franciákat?
Én sem szívesen gondolok Franciaországra. Én azért nem mert ők ragaszkodtak pl. a legjobban a trianoni békéhez, ők szorongatták a tökünket mindenféle Vix-jegyzékkel meg ilyesmikkel. Aztán ugye ott van a francia-román kapcsolat, azért sem a kedvenceim. Meg ugye ott van egy francia az UEFA élén aki eladta az ukránoknak a 2012-es EB rendezést. Aztán meg az is zavar hogy a világháborúkban a németek hetek alatt leverték a franciákat aztán főleg a II. vh-k végén az amcsik, angolok felszabadították őket és a vh után nekik volt a legnagyobb pofájuk, hogy terület elcsatolások, megtorlások stb. Meg hát én a franci-angol ellentétben is valamiért angol párti vagyok stb. stb.
Mindenki ilyenekért utálja a franciákat vagy van más oka is? Mert olyan emberrel eddig nem nagyon találkoztam aki szerette volna őket...
De furcsa hogy nekik mindig van valami sz*rásuk...
Balhéznak a bevándorlók pl...
Németországban is milliónyi bevándorló él főleg török de még sincs annyi baj velük...
Meg ott volt a nyári balhé is a foci VB-n bár ez mondjuk bárhol megtörténhetne de pont a franciáknál történt...
A magyarok 90%-a tiszta ápolt ember, otthon is rendet tart DE. Az utcán lazán szemetelünk más dolgára nem vigyázunk. Valamint nagyon sok az olyan magyar aki minden jóban lát valami rosszat és csak azért is beleköt valamibe.
De minket nem utál a fél világ. A franciák valamiért senkinek nem jönnek be...
"De minket nem utál a fél világ"
Hát ezt erősen kétségbe vonnám.
Bár... a fél világ azt se tudja, hol van Magyarország. A maradék fele viszont utál minket.
Utolsó
Ezt miből gondolod????
A szlovákok, románok utálnak minket de mi is őket.
De mondd el szerinted az olaszok, spanyolok, angolok, németek, svájciak, dánok, görögök, bolgárok, lettek, litvánok, észtek, svédek, norvégok, finnek, hollandok, belgák, osztrákok, amerikaiak, brazilok, kanadaiak, kínaiak, oroszok, japánok és még ki tudja hány meg hány nemzet utálnak minket??? Miért is? Jó az amerikaiak azt se tudják melyik bolygón élnek de akkor is... Ki utál még minket a románokon és a szlovákokon túl??
Annak, hogy a szlovákok és a románok utálnak minket, történelmi okai vannak. Mások érdekes módon nem gyűlölködnek, vagy legalábbis nem jellemző. Aztán nagyot tévedünk, ha azt hisszük, hogy ez csak velünk van így. A franciákat még többen utálják. A japánokat a kínaiak és a koreaiak sem szívlelik. Az amerikaiak és a kanadaiak egyfolytában szivatják egymást. A lengyelek rühellik az oroszokat, és viszont. A baszkok robbantgatják a spanyolokat. Közel-Keletet most kihagyom... Az a helyzet, hogy mindenki utál mindenkit, és rohadt szerencsések vagyunk ezzel az országgal, mert lehetne rosszabb is. A fél világ ölni tudna, hogy itt éljen.
Mindig csak röhögök, amikor azt hallom, hogy a magyarok mennyire pesszimisták, meg hogy sokat panaszkodunk. Hallottatok ti már olaszt panaszkodni? Pedig nekik még kevesebb okuk lenne rá. A németek is nagyon tudnak rinyálni, pedig ott állítólag nagy a jólét. A panaszkodás az emberi természetben van, felesleges ezen majrézni.
A témára visszatérve: én nem vagyok rasszista, nem fogok egy szembejövő franciát sem leköpni. Jóindulattal leszek vele akkor is, ha tartok tőle, mit fog csinálni. Nem tudom, mi az oka a kibírhatatlan természetüknek, biztos nagy ott a stressz, a sok bevándorló meg minden...
PS: a hollandok sem fürdenek. Tapasztalat.
Hát, nekem sem a kedvencem Franciaország, de nem is utálom. Csak valamiért nem szimpi. Egyetlen franciát ismerek személyesen, ő viszont jó fej. Aranyos, humoros, majdnem tökéletesen tud magyarul (évek óta itt él), nem isteníti a hazáját, sőt, képes néha iróniával is szemlélni a franciákat.
A tisztálkodásról: meglepő, de viszonylag sok külföldivel éltem már hosszabb-rövidebb ideig összezárva, és a tapasztalatom mindig ugyanaz- a közép-kelet (sőt: kelet) európaiak általában naponta fürödnek, a nyugati országokban ez egyáltalán nem divat. Mitöbb, egy ruhában elvannak napokig. Furcsa, mert fordítva gondolná az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!