Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ajándék a...

Szerintetek jó ajándék a szüleim esküvői VHS kazettáit digitalizáltatni és azt adni nekik karácsonyra?

Figyelt kérdés
vélemény?
2010. dec. 10. 00:36
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha válófélben vannak akkor szerintem nem annyira...
2010. dec. 10. 00:45
 2/9 anonim válasza:
Az amerikacentrikus világban, amely szemlélet pestisként terjed, a pénzszórást helyezi előtérbe, nem pedig az emlékek megőrzését.
2010. dec. 10. 01:04
 3/9 A kérdező kommentje:

Első: Nem igazán vannak válóófélben hál'isten :)

Második: Tehát most szerinted csak szórom a pénzt?

2010. dec. 10. 01:17
 4/9 anonim ***** válasza:

Második: ez hogy jön ide? o.O

amúgy szerintem igen jó ötlet, tuti örülnek neki!

2010. dec. 10. 06:51
 5/9 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, és nem pénz szórás. A digitális cucc örök életü, ellenben a VHS-el.
2010. dec. 10. 08:03
 6/9 anonim ***** válasza:

Ha elő szokták venni megnézni, akkor igen. Ha az esküvő óta a padláson porosodik, akkor nem.

Egyébként ha nekik nem kell, de te meg akarod tartani, akkor magadnak érdemes.

2010. dec. 10. 09:21
 7/9 anonim ***** válasza:
jó ötlet ha a dvd lejátszó ott van a tv előtt akkor lehet többször előveszik mint a videot
2010. dec. 10. 10:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából 5éve nem jó a videónk nem tudom azelőtt milyen gyakran szokták nézni azért gondolom nem havonta viszont január elején lesz a 20.ik házassági évfordulójuk és gondoltam kicsit aktuális lenne :)
2010. dec. 10. 12:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó ötlet, de önmagában kevés, hacsak nem egy nagy anyag, mondjuk 5 VHS profi digitalizálásáról van szó. Szerintem adj még mellé valamit, mert bár ez jó lesz, ha meglesz nekik, de hát biztos látták már sokszor, így olyan sok öröm nincs benne. Bár az is lehet hogy örömmel berakják és együtt megnézitek nosztalgiázva.
2010. dec. 13. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!