Miért ilyen a legtöbb ember akikkel beszélgetek?
Én is jártam már hasonlóan (lány vagyok), megértem a problémát. Ez azonban gyakran nem csak írásban, hanem szóban is megesik. A probléma az, hogy az emberek nagy része rendkívül felszínes és igen szelektív a hallása (vagy látása, ha írott szövegről van szó), netán felfogóképessége. Kialakult az a rossz "szokása" az embereknek, hogy rendkívül felszínesek, a jelentéktelen dolgokkal, a külsőségekkel foglalkoznak, és ezeknél ragadnak le, ahelyett, hogy a felszín alá néznének és meglátnák, megértenék a lényeget. Sajnálatos dolog, de ez van sajnos...
Mindent összevetve az utolsó mondatod elég erősre sikerült (így sokan lehet most ennél akadnak le), azonban abszolút egyetértek vele. Ha engem kérdezel, az így reagáló emberekkel nem kell foglalkozni, nem érnek annyit, hogy bosszankodj.
17:02
Most így éjjel visszaolvasgattam a kérdéseimet és nemtudom, oylan szimpatikusnak tűnsz.
Hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!