Miért ilyen a legtöbb ember akikkel beszélgetek?
ja, hogy neten beszélgetsz, mármint írva:) Először nem esett le. A szakdolgozatomat ilyesmi témáról írtam, vizsgáltam az attitűdöt chates beszélgetésekben. Összességében, ez az egész msn-en beszélgetünk dolog egy nagy átverés. A párommal eleinte ott beszélgettünk, többször elkívántam ide-oda, hogy milyen bunkó dolgokat ír. Már elég régóta együtt vagyunk, és ez élőbeszédben sosem volt probléma, senki nem értett félre semmit, nem emelt ki semmit stb.
Szöveg alapú beszélgetésnél a felek jobban kutatnak a sorok, szavak közt, pedig ez elvileg nem fontos, a beszélgetésnek információcsere a lényege, nem egymás packázása, hogy miért úgy írtad le, mért nem tettél szmájlit, akkor most komolyan is gondoltad, vagy viccelsz, stb.
Szóval én azt csináltam, hogy msn törlés, és bevált!
14:41
Igen ez igaz, élőben is találkoztunk, ott is hihetetlen jól elvoltunk, de neki van egy srác akibe "szerelmes" és persze a többszörös találkozás után még jobban erősödött benne, velem pedig csak 1 volt és..hát ennyi múlott az egész, most meg már úgyis mind1... mert itt sajnáltatja magát a másik srác miatt, meg hogy ő mennyire szerelmes, satöbbi... pics*ba az egésszel.
az utolsó vagyok: ha gondolod, írj privátot, szerintem tudok segíteni.
Amúgy továbbra is az a véleményem, hogy ne írj neki, ne is legyél fent miatta msn-en, HIDD EL, hogy a beszélgetésre érdemes alapozni, nem msn-re! Öcsémmel is ezt csinálja egy csaj, semmi értelme...
Egyébként elárulok egy titkot: a lányok általában azzal a pasival foglalkoznak, aki tetszik nekik, de nem mindig elérhető... Lehet ezt akár msn-re is vonatkoztatni. A fiú hiánya, hogy nem nyaggathatja egyfolytában a másik sráccal kapcsolatos hülyeségekkel, elkezdi érdekelni a csajt: "mért nincs fönt? mért nem hallgatja meg a legújabb sajnálkozásomat? =lehet, hogy, csaja van?
23 éves nő
Én is éreztem már hasonlóan, mikor a neten elkezdtem hosszabb vitákba bonyolódni egyes témákról. Teljes alapossággal minden pontra reagáltam, mások meg csak amire jólesett...
Szóval van ilyen 'jelenség', és meg vannak nekik a (többféle) okai, de ez a csaj ez külön eset. Itt olyasmiről lehet szó hogy amúgy se kellesz már neki, lusta is volt többet írni, meg talán tudja valahol belül hogy igazad van(vagy ilyesmi).
A 14:56-os válaszolóval értek egyet, ne légy mindig elérhető, hátha akkor majd jobban felkelted az érdeklődését. :)
Egyébként ha valaki túl hosszan ír, azt mások hajlamosak gyorsan, csak átfutva elolvasni és kiemelni belőle a "lényeget". Persze ami épp nekik lényeges. Hogy az épp egy b+ volt, jelen esetben pech.
Sok sikert és türelmet kívánok a kapcsolathoz! :)
31/N
15:25
Nem lesz az, eddig sem volt az... De azért kösz a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!