Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebook! Melyik kategóriába...

Facebook! Melyik kategóriába tartozol?

Figyelt kérdés

Én ugy vettem észre, hogy a facebookon 2 féle embertipus van. A "menő", és az "jaj ez még él!"

A menők bármilyen linket, videót, szöveget raknak ki az üzenőfalra, azt minimum 20-30 ember egy félórán belül "lájkolja"! Hihetetlen, de még ilyen szövegeket is: "megyek enni, megyek sz*rni, álmos vagyok, szomjas vagyok, hazaértem...és még sorolhatnám!

A másik kategóriába tartozó ember kirak egy értelmes, tanulságos, aranyos, vagy tényleg szórakoztató akármit és le se szarják, mert nem elég menő az illető, hogy "lájkoljanak" neki.

Én nem vagyok FB-on hálistennek, nem is akarok, a barátnőm mutogatta nemrég, hogy hogyan működnek ott a dolgok...na nekem ez jött le az egészből, de teljesen!

Roszzul látom? Vagy valaki más is észrevette?

Egyébként ha már bele kéne sorolnod magadat valamelyik kategóriába, szerinted melyikbe tartozol?

2010. dec. 7. 16:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Huuuuu, te utolsó válaszoló...ahogy ezt a Gucci-s hasonlatot leirtad, egyből megvilágosodtam. De most halál komolyan :D

Nagyon igazad van!!!!!

Köszi!

2010. dec. 7. 23:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Én nem teszek ki semmit. Mert most minek lájkoljanak? Ennek az egésznek semmi értelme.
2010. dec. 8. 12:08
 13/13 anonim ***** válasza:
egyikbe sem.;)
2010. dec. 13. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!