Magyarországon kitől vagy kiktől féltek?
A jövőtől én is félek. És attól is, amit korábban már írt valaki, az időskori nyomorúságtól is...
Az a baj, hogy 24 éves vagyok, és már most ilyeneken görcsölök, hogy ha elveszítem a munkámat én, vagy akár a párom, akkor hogy fogjuk tudni fizetni a lakástörlesztést, pedig 23 év még hátravan belőle. És hogy hogy merjünk így belecsapni a babaprojektbe, mikor azt sem tudom, hogy a most 70ezres nettó fizum után mennyi GYED-et és GYES-t fogok kapni, pelenkára telik-e majd belőle. nem tudom, hogy meg fogok-e tudni adni mindent a babának, amit szeretnék, vagy amit érdemel, vagy hogy ez mennyi lemondással fog járni, milyen élete lesz így... Nagyon félek, pedig szeretnék gyereket. Fogy a magyar, de így hogy merjek szülni? Éppen emiatt félek a pszichés meddőségtől is... Be fogom magyarázni magamnak, hogy nem fogok tudni megadni mindent a babának, és nem fogok majd emiatt teherbe esni. Ilyenektől félek.
Én rohadt őszinte leszek: a cigányoktól. Bármikor belém köthetnek, kirabolhatnak, és akkor mellé még össze is vernek, mert már rég nincs meg a pénzt vagy életet választás.
De még autózás közben is bármikor elüthetek egy úton rohangáló hülyegyereket, és aztán vagy továbbhajtok gyorsan, ami után börtönre számíthatok, vagy megállok segíteni, de akkor megölnek.
Aztán a gyerekeimet is iskolában bármikor megverhetik, kirabolhatják.
Ha mellém költöznek, akkor egész éjjel nem lehet pihenni tőlük, de ha szólsz nekik értelmesen, akkor ők megfenyegetnek, vagy megvernek.
Pokollá teszik az életet Magyarországon.
Tőlük félek a legjobban.
12:38as
Szinte ugyanezt akartam leirni a kérdésem kiegészitése ként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!