Nagyon gáz bugyit adni osztálytársamnak osztály karácsonyra?
Egyik legjobb lány barátom a suliba(Én fiú vok de nem akarok tőle semmit és ő se tőlem). 9-be járunk. Mondta hogy volt valamelyik fehérnemű boltba és látott egy tök jó bugyit és, hogy neki olyan kell!Nem tudja, hogy Én húztam...
Szerintetek?
Hát figyelj, én bevallom, hogy igen, kicsit kellemetlen lenne a szituáció, ami érné a lányt, de én a szívem mélyén iszonyúan örülnék a bugyinak, ha már annyira szeretném. :D Ha közvetlen a a kapcsolatotok és nem csak "néha beszélgetős" barátok vagytok, akkor nem venném zokon, meg semmi. :) Viszont tálalni ezt max. úgy lehetne, hogy becsomagolod a bugyit és veszel még hozzá más kis apróságot, meg szaloncukrot meg ilyesmit. :) Megmondod(vagy ráírod), hogy ezt, csak ritkább társaságban (max barátnővel :D ) bontsa ki, vagy otthon, mert nem szokványos meglepi. :D
De ehhez tényleg kell egy olyan kapcsolat, ami már közeli, de ha már olyanba beavat, hogy neki melyik bugyi kell, akkor biztos meg van ez. :)))
"Igen, és megalázza a lányt. Én a csaj helyében úgy vágnálak pofán, miután kibontottam, hogy attól koldulnál."
Hát pedig én is lány vagyok, és legutolsó szülinapomra a baráti társaságtól (vagy húsz ember) eperízű kotont kaptam, merthogy úgyis az én számban landol. Semmi megalázót nem éreztem, sőt kimondottan vidám volt az este. Egy fehérnemű ehhez képest semmiség. :)
11:34
Az én szememben nem jelentené ezt. :)
Ne akarj mások fejével gondolkodni, mert úgysem ugyanaz mindenkinek a véleménye. :D
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!