Bekerültem egy 'vagányabb' társaságba. Csak nekem furcsák a megjegyzéseik?
Figyelt kérdés
Vagányabb alatt értem azt, hogy isznak, cigiznek, satöbbi.
Beszélgettem ma ezzel a társasággal, és feljött az egyik srác csajának az ex pasija. Mire mondta egy másik srác: 'jaj hát simán megverném'. Mire egy másik: 'ó hát én is'. Mire még egy: 'még XY is, mert kemény...'
XY én voltam... Egyáltalán nem vagyok verekedős típus, ráadásul lány vagyok. Kapok egy halom ilyen megjegyzést...
2010. dec. 3. 17:06
3/7 anonim válasza:
Én is szoktam modnani h "mégegyszer beszól ugymegverem h nem kel fel" stb de am én teljesen normális LÁNY vagyok szal nemm kell elitélni iylenek miatt a társaságot. azért cigizni nemkell elkezdeni:D énse ciigzek pedig mindenki cigizik körülöttem:)
4/7 anonim válasza:
Hát ha kopaszok akkor nem lehetnek korpásak!?:S
5/7 anonim válasza:
Na akkor egy régi mondást szeretnék kiegészíteni:
Eredeti:
"A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk, a maiak meg úgy tudnak inni, mint az apjuk."
Új:A régi lányok úgy tudtak főzni, mint az anyjuk, a maiak meg úgy tudnak inni,VEREKEDNI mint az apjuk.
6/7 anonim válasza:
Én is ilyen bandába tartoztam csak azok balhéztak és én kiszálltam tölük ált suliba most középsuliba ezektő ltartom magam távól.DE nem hülyéskedésből keménykednek,mert mi is szoktunk csak poénból
7/7 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele,a legtöbb helyen ez van......már a lányok is egyre jobban szétvannak csúszva....ugyanugy beszoktak rúgni mint a fiúk,már nem sok különbség van,pl...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!