Miért van az, hogy eddig minden közösséget erősen megosztottam, ahová bekerültem?
Általános iskolában volt még nagy baráti köröm, de ott is úgy volt, hogy két tábor volt, vagy ellenem volt valaki, vagy velem.
Középsuliban aztán kiközösítettek, azóta csendes legény vagyok, nem igazán megy a kapcsolatteremtés. Mégis középsuliban volt, aki azt mondta, hogy azért olyan sz×r a közösség, mert én ot vagyok, és ezért nem tud összeállni, pedig én ott nem is csináltam semmit, még beszélgetőpartnereim se nagyon voltak. A többség bántott mindig, egy elenyésző kissebbség pedig mellém állt, ezt úgy értem, hogy ők nem álltak be a piszkálódók közé. A tanárok többször megkérdezték, hogy minden renben van-e, mert nem tudták hova tenni a viselkedésemet.
Most egyetemre járok, és itt már nem divat egymás piszkálása, de már nem vagyok képes kapcsolatokat teremteni, csak ülök, mint egy kuka. És azt vettem észre, hogy ez szintén megosztja, a tábort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!