Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Veletek történt már furcsaság?

Veletek történt már furcsaság?

Figyelt kérdés
olyanokra gondolok amiket nem tudsz megmagyarázni, de tényleg megtörténtek.
2010. dec. 3. 14:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Egy este az álmodtam ,hogy repülök. Reggel mikor csenget az óra, az ágyra estem, de nem biztos ,hogy repültem, lehet ,hogy csak sétáltam.
2010. dec. 3. 14:43
 2/10 anonim ***** válasza:
Két sört ittam egy whiskyvel és kaptam egy megmagyarázhatatlan számlát.
2010. dec. 3. 15:16
 3/10 tetris ***** válasza:

A macskánk kb 2 hete valahol fogott egy tiszta hófehér patkányt.

Honnan vehette?

2010. dec. 3. 17:03
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tűnt el a szomszédból? :D Velem az történt, hogy mentem már sötétedés után az tcán és egy kerítés mellett elsétálva vmi elkezdett rám morogni nagyon közelről és a mai napig nemtudom mi a franc lehetett. Mert nem kutya az tuti. Nem vagyok félős de ez azért betett nekem..
2010. dec. 4. 19:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Dezsavű. Sokszor volt olyan érzésem, mintha az adott helyzet teljesen ugyanúgy egyszer már megtörtént volna.
2010. dec. 26. 19:36
 6/10 anonim válasza:
hat ha ez idetartozik...egyszer felettéb érdekes tripem volt ....mescaline hatása alatt voltam (nem vok drogos) és par szép kép meg ábrandozás után hirtelen kb 2 masodpercig piros lett a szobám bizonyos helyeken es szinte kijozanitott aza jelenet....egy ideig emiatt almatlan éjszakaim voltak ......de ez már ket eve volt es poenosan tekintek rá vissza...de ha nekem valaki piros szobákról mesélne az erdő közepén rémtörténetként az bizti hogy az infarkt vinne el :S
2010. dec. 27. 07:37
 7/10 anonim válasza:
nem piros hanem vér-vörös...rosszul fogalmaztam...de az maga volt a pokol :(
2010. dec. 27. 07:39
 8/10 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó nem akarsz eljönni a weekend-házunkba? Most lett vörös pacákkal kimázolva.. :D Bocsi!
2010. dec. 27. 14:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia néhány hete ültem a buszon.És az ellenkező oldalon várta a buszt egy Fiattal srác. Szürke ruhája volt fekete haja és szürke sál volt a fején.ezzel eddig nem is lenne gond de ahogy a buszból ránéztem ijesztő fehér szeme volt és mintha világítót volna.és gúnyosan rám vigyorgót.Mire én berántottam a függönyt a buszon a srácot se ellőtte sem utána nem láttam!
2010. dec. 27. 19:21
 10/10 moncsi_csi válasza:
Lehet,hogy nem ismered a nickelodeont, és abban az anubis házának rajtélyei című sorozatot, de az a lényeg, hogy velem és a barátnőmmel minden megtörténik,ami benne van.
2012. aug. 26. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!