Miért van ennyi rengeteg abortusz?
Mert nagyon sok a buta, felelőtlen ember. Egyik nap beszéltek egy lánnyal a tv-ben, ha jól emlékszem a harmadik abortuszára várt éppen. Gyönyörű. Mondtam a férjemnek, hogy ez a szerencsétlen fel sem fogja mit dob el magától. Erre jön a hideg zuhany, már van egy gyereke! B@sszus! Hát, ha már van gyereke, akkor már átélte mit jelent állapotosnak lenni, hallani mikor először felsír, kézbe venni... Miért nem tud gondolkodni, és védekezni?! Ezt én csak nagyon nagy fokú sötétséggel tudom magyarázni!
Mikor én szültem a kórházban mondták a nővérkék, hogy sokan úgy jönnek abortuszra, mintha bérletük lenne. Fel sem fogják mit művelnek! Kiábrándító! :(
Pedig nem olyan bonyolult felhúzni a gumit, vagy bevenni a tablettát!
7.16: Nagyon egyetértek, különösen az utolsó mondat egy tökéletes vitazárásnak is beillik.
Köszönöm a többi választ is, mindegyik érdekes, hasznos.
Egyszerű huszonéves !
Az az orvos hogyhogy nem vállalt több abortuszt a film megtekintése után ? Hát nem élőben látta azokat a dolgokat előtte ? Ez marhaság... Majd egy film fogja elborzasztani, amikor már elvett egy pár magzatot.
Film legvégén mondták be!
Azért ,mert a zsidesz ezt akarja(mint a SZDSZ,,)
Azért ,mert nem volt forradalom ,csak fülkeforradalom...
Azért ,mer a KDNP csak a nevében keresztény,..
Azért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!