Milyen tisztességes diákmunkát vállalhatok a külsőmmel?
Nagy szükségem lenne pénzre, hogy segítsek itthon. NEM erotikus munkára gondolok, egyrészt, mert 16 vagyok, másrészt, mert erkölcsös. Modellkedni szeretnék, de nem kifutón, mert ahhoz alacsony vagyok (166 centi) és nem vagyok sovány, nőies az alakom. Nem tudom, hol kezdjek neki a keresgélésnek, jelentkezzem valami reklámügynökségnél? De melyiknél? Esetleg hostess munkát már vállalhatok? Tanácsokat, ötleteket kérnék ez ügyben. Nagyon megköszönném, ha ajánlanátok nekem megbízható ügynökségeket.
16/L
Hazay-Decker ügynökség. Ők áruházba is küldenek hostesseket. Náluk érdeklődj a korhatárról. Neten biztos fent van az elérhetőségük.
Vagy van még a Lauritzen. Legalábbis régen volt ilyen.
Te mibol gondolod azt, hogy erre van kereslet? Inkabb olyan munkat keress, amire van kereslet is, es biztos jovedelmed lesz.
Egyebkent is, mint irod, hogy egy nyugodtabb munkara lenne szukseged, ne gondold azt, hogy az, amit keresel az nyugodt, vagy hozzad fognak alkalmazkodni.
Nagyon sok becsapas es csalas tortent mar, En nem ajanlanam ezeket az ugynoksegeket, inkabb keress valami normalis diak munkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!