Miért lázítanak mostmár ellenünk, tisztességes normál fehér magyarok ellen is?
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
21:06 -os provokáló egyén
Bemásolom, talán úgy egyszerűbb (Borsod megyéről nyilatkozott az úriember/úrihölgy):
"Nem kell megvédenetek magatokat, kiemeltem két közismert esetet. (csak kettőt, mert nem akartam hosszú lenni)Melyik megyében találhatók ezek a települések?
Az olaszliszkai lincselés a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei
Olaszliszkán történt brutális gyilkosság ismert elnevezése.
Gadnán kivégeztek egy 88 éves asszonyt: levágták a lábát,kinyomták a szemét,majd megerőszakolták.
Szóval mindenfelé élnek cigányok Magyarországon, de ilyet csak arrafelé művelnek. És ezt azért merik megtenni, mert nemigen civilizált körülmények lehetnek arrafelé. Itt a Dunántúlon civilizált a lakosság, itt inkább lopások, zsebtolvajlások írhatók a cigányság számlájára, de ennyire brutális dolgok biztos nem történhetnek meg.
És egyébként nem provokálás, de az a véleményem, hogy nem visszacsatolni kell a Trianonban elvesztett területeket, hanem ezeket a megyéket is utánuk. Vagy becserélni őket ha lehetne. Mondjuk nincs egy olyan marha állam aki adna értetek valamit is vagy kellenétek oda. De a remény hal meg utoljára. És akkor jön el a Kánaán Magyarország számára."
Abban igaza van a hölgynek,hogy Dunántúlon,sőt a Duna-Tisza-közén sincsenek ilyen brutális dolgok.
Ha a többi mondanivalójával nem is értek egyet,de engem is felháborít ez az állandó cigányozás.Nem minden cigány egyforma,ahogy a nem cigányok között is van elég sok bűnöző és gyilkos is.Pl.Tompán egy magyar ölt meg 3 embert.
A gyűlölet gyűlöletet szül,ezt nem árt észben tartani.
De mi nem vagyunk c-ok! Mi fehér magyarok vagyunk!
A hozzászólásának az utolsó része brutális.
szerencsétlen, gondolkodásra képtelen, primitív hülye
vagy egyszerűen csak egy cigány provokátor
Szerintem az ilyeneknek elég nagy baj az, hogy ilyenek...
Nem kell velük foglalkozni.
Amúgy én ezt az állandó cigányozást is felháborítóan primitív dolognak tartom.
Amúgy az ilyen ember ha nem lennének cigányok, akkor valaki mást utálna, máson háborogna.
Valószínűleg nincs (normális) élete, azért ilyen.
Különben meg nem teljesen mindegy, hogy kinek mennyi pigment van a bőrében, de most komolyan? Nekem pl irreálisan fehér bőröm van, ezért hullának csúfoltak az iskolában...
A keleti megyék elmaradottabbak, szegényebbek. Az a baj, hogy egyre embertelenebb körülmények között élnek emberek. Ez világ tendencia. Az nem a dunántúliak érdeme, hogy ott egy kicsit jobb a helyzet. Ami késik az nem múlik. Az sem jelent túl nagy előnyt, hogy a nyugati megyékben kevesebb a cigány, bár kétségtelen máshogy szocializálódik egy átlag cigány mint egy fehér. Tehát ilyen szempontból igaza van a dunántúlinak. De ismétlem ez nem érdem, hanem adottság, aminek megvannak a történelmi és egyéb okai.
A megoldást elméletileg mindenki tudja: oktatás, nevelés, a törvények betartatása, de mindenek előtt egy igazságosabb világ.
Én az ország közepén lakom és tervezem, hogy vidékre költözöm. A fenti helyzet miatt keletre semmiképp sem mennék, inkább nyugat-magyarországra gondolok. És ez nem véletlen.
De persze nem az a megoldás, hogy cserben hagyjuk (akár elméletileg is) a keleti honfitársainkat. Elég ocsmány dolog volt a 2004. december 5-i népszavazás is. Nem így kellene folytatni.
Maximálisan egyetértek az előttem szólóval.
Arról, hogy a keleti megyék szegényebbek, nem az ottélők tehetnek, viszont ez még több problémát szül.
Inkább támogatni kéne az ottaniakat, nem kiközösíteni (cigányokat és magyarokat egyaránt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!