Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szoktak temetést tartani...

Szoktak temetést tartani hétköznap délelőtt?

Figyelt kérdés

Erre hivatkozva akarom ellógni a csütörtök délelőtti dogát a suliban:)

(Az a szutyok tanár nem tudta leadni rendesen az anyagot matekból de mégis követel)

-Szülői igazolást már nem kérhetek,az orvosom meg segglyuk ahhoz hogy igazoljon betegség nélkül nekem.

2010. nov. 29. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze! Általában 14, 15 óráig.
2010. nov. 29. 14:11
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi az infót!

És meddig tart egy temetés körülbelül?(fél óra-1 óra-2óra?)

2010. nov. 29. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:

én már voltam hétköznap délelőtt

voltunk a templomban egy jó félórát, volt még maga a temetés, aztán mentünk enni (legalább 1 órát)

2010. nov. 29. 14:51
 4/8 anonim ***** válasza:
mondd, hogy vidékre mész, utazás stb.
2010. nov. 29. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb, ha elmész egy klinikára! Én is azt szoktam tenni, bemegyek anyámmal, megmondom az egyik orvosnak, hogy szörnyű alhasi görcseim voltak, nem tudtam suliba menni. Megvizsgál, és ad igazolást:)
2010. nov. 29. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha temetésre mész, azt is kell a szülőnek igazolni. A dolgozatot meg úgyse úszod meg.
2010. nov. 29. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:

Igen, legalábbis az én nagymamám temetése 10 éve hétfő délelőtt volt. Viszont igazolás nélkül nem hiszem, hogy elfogadják az indokot.

Egyébként meg megértem a helyzeted, nekem is ilyen szutyok matektanárom volt. Menj különtanárhoz, én is azt tettem. Vagy kérd meg egy jobb matekos osztálytársadat, hogy segítsen.

2010. nov. 29. 16:37
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2010. nov. 29. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!