Hogyan kezelitek az undok, utálatos embereket?
Nekem például nagyon rosszul esik az, ha a bankban az ügyintézők paraszt módon viselkednek velem. Ezért is utálok hivatalos dolgokat intézni, már előre rettegek az ügyintézők viselkedésétől.
Nem magyaráznak el normálisan semmit se, vagy ha mégis akkor azt a lehető legbunkóbb stílusban, arról már ne is beszéljünk, hogy néha "elfelejtenek" nekem köszönni.
Velem van a baj, vagy másokkal is így bánnak?
Titeket hol szoktak ilyen sérelmek érni?
L/19
Nem hinném, hogy én vagyok az!
Elmondtam, hogy nem védem őket és, hogy én is sűrűn találkozok bunkó ügyintézőkkel, de valamilyen szinten meg lehet őket/minket érteni!
És ilyet ne mondj, hogy mindenki utál minket, mert a mi üzletünkbe nagyon szeretnek bejárni az ügyfelek!
Pont a bunkó ügyintézők miatt próbálok meg minél jobb lenni!
Hidd el nem a mobilosokra gondolnak. Hanem bank, okmányiroda és ti nem is ez a kategória vagytok.
Márpedig azokat akik ezeket az okmányos ügyeket intézik és így viselkednek azokat mindenki utálja.
Na azért!
Már majdnem sértésnek vettem!
=o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!