Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A trágár beszédnek, lehet...

A trágár beszédnek, lehet köze - etnikai, vallási, műveltségi, gazdasági, jövedelem szerinti csoportokhoz?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 19:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%

ma 07:32-nek

Nekem is futná,csak nekem megteszi a Toyota is és azt nem lopják annyira!Az én időmben még nem volt kötelező a 8általános csak a 6osztály.

Ugye a helyesirást csak kötözködésképpen hoztad föl??Jusztse fogom szóvátenni hogy a helyesírás része az is hogy a mondatot nagy betüvel kezdjük!!Legalábbis ha nem igy teszek akkor szorosra fogom a szám és nem birálom aki sokkal helyesebben és érthetőbben ír!

Az megint megérne egy kérdésfeltevést hogy miért pont azok kotyognak bele a felnőttek dolgába akiknek hallgatnia bölcsebb lenne!Az sem mindig hülye aki hallgat!!

A trágár beszéd összefüggéseit firtatta a kérdező,és egy füst alatt emlit olyan csoportokat amik nem egyformán befojásolják a műveltséget,aminek egyenes következménye a szókészlet.A trágár szavak amolyan szópótlékok mint az "ööö"az "Izé,a ba*dmeg és a többi.A kimondott szó minősiti a kimondóját!

Ha valaki másként látja,annak is tiszteletben tartom a véleményét és részemről lezártam a mondandómat!

2010. nov. 28. 08:24
 12/20 A kérdező kommentje:

07:32 "mert az ő segge alatt nincsen 20 millás merci, ő betartka a szabályokat (najó, kivéve a helyesírási szabályokat, meg a magyar nyelv szabályait - igen, innen jött az általánosítás), mégse vitte annyira, hogy sofőrje legyen, de mondjuk legalább (itt) nem káromkodik."

Szerinted a trágár beszéd ezen múlik, hogy mercije van, vagy gyalog jár?

23:26 Mondd, Te direkt most produkálod magad, vagy ilyen a társalgási szinted alapból? Kiváncs lennék a körülményeidre!

2010. nov. 28. 10:59
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

08:24. nem, a helyesÍrás nem kötözködés volt, viszont az egész válaszom provokáció volt és pontosan úgy reagáltál, ahogyan előre sejtettem is. nem baj, értem, hogy az embereknek valahol ki kell élniük a frusztrációikat, te annak örülsz, hogy itt felsőbbrendűsködsz és lepontozod a másik ember válaszát és kijelented, hogy részedről lezártad, mert a kinyilatkoztatésodat megtetted, innentől a világ nem érdekel. engem ez nem érdekel különösebben, csak nevetek rajta, most tessék, itt van még egy esély, hogy újra lepontozhass. igen, én még nem hallottam róla, hogy nem szabad kisbetűvel kezdeni a mondatot, nagy gáz mi. (még egy kiszámítható gúnyolódás a részedről, alig vártam.)

kedves kérdező, mint említettem - ezzel igazat adva az egyébként sértődékeny hozzászólónak - nem az a lényeg, hogy gyalog jár-e vagy sem, de a kérdésedből ítélve (hacsak az is nem provokáció), te erős párhuzamokat vonsz ilyen dolgokban, ami elég nagy hiba. nem tudom, hogy 08:24 káromkodik-e vagy sem, biztosan nem kocsis szinten, csak a stílusa zavart, szóval ezért írtam ide. a kisebb felmérésem úgymond a vártak szerint alakult, köszönöm a lehetőséget.

2010. nov. 28. 13:01
 14/20 anonim ***** válasza:

ma 13:01- től idézve!!

" igen, én még nem hallottam róla, hogy nem szabad kisbetűvel kezdeni a mondatot, nagy gáz mi.""??

Nagy gáz bizony!!Miért is kéne ezekután komolyan venni amit irogatsz?Nem felsőbbrendüsködöm mert nincs mire.Az hogy a normális élethez megvannak a föltételeim még nem jogosit föl rá.Megdolgoztam érte,senkinek semmi köze hozzá!!Neked sem.

Legközelebb meg ha csak provokáció gyanánt labogsz össze minden hülyeséget, akkor ne háborodj föl amiért nem tolerálja valaki.Csak azért válaszoltam hogy nehogy tényleg flusztrált legyél!

Egyébként meg mit mértél föl Okostojás???Identitászavaros Vizicsibe vagy mert még az is gondot okoz hogy megjegyezd melyik nickeddel vagy melyik hozzászólásodban!!Ide illenék egy k....a nagy röhögős szmájli!!!*

2010. nov. 28. 13:22
 15/20 anonim ***** válasza:
jajaja, a szmájli az kell mert állati vicces vagy. azért csak kijött az a káromkodás. de mert jólnevelet vagy biztos, azért diszkréten kipontoztad, ügyes vagy. a többi hülyeséget nem tudom értelmezni, szóval hogy szinten maradjunk: biztos. :D
2010. nov. 28. 14:14
 16/20 A kérdező kommentje:
13:01 Pont, hogy nem vonok párhuzamot, csak felsoroltam néhány szempontot a téma beindításához! Más topikban olvastam egy vitát, ahol nem is a feldobott kérdésben foglaltak álláspontot, hanem arról veszekedtek, hogy ki beszél trágár módon. Összemazsoláztam egy pár társadalmi csoportot, és ennek alapján vagyok kiváncsi a véleményetekre! Nem provokáció, nekem megvan a saját álláspontom!
2010. nov. 28. 14:56
 17/20 anonim ***** válasza:
igen, igen ebben az esetben így értettem a "provokációt", szóval vitaindítóna szántad, ami teljesen rendben van. és neked egyébként mi az álláspontod? illetve, úgy érted-e a trágár beszédet, hogy mindennapos szinten használja az illető, esetleg minden mondatos szinten vagy egyáltalán nem (például simán elképzelhetőnek tartom, hogy egy mélyen - vagy akár nem is olyan mélyen - vallásos ember egyáltalán nem káromkodik, és ha mégis, akkor utána nagyon megbánja.
2010. nov. 28. 16:10
 18/20 A kérdező kommentje:
Aki napi szinten trágálkodik, akár szóban, akár írásban (pl. itt a neten), minden megbánás nélkül.
2010. nov. 28. 17:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
A T.kérdésföltevőt olvastam én más hozzászólásában!Több pont volt benne mint betü.Hogy a fölsorolt szempontjai közül melyiknek a következménye volt az ízes szép magyar beszéde, arra én is kiváncsi lennék!!!Vagy csak stílusgyakorlatnak használja mert anyu előtt nem merné??
2010. nov. 29. 09:13
 20/20 A kérdező kommentje:
09:13 Te csak azt gondolod, hogy engem olvastál! Nem szoktam pontozni, így trágárkodni sem!!!!!!!!! Ami még belefér az illendőség szabályaiba, azt le is írom pontok nélkül, úhyhogy jobb ha másfele szimatolsz, vagy rágalmazol.*
2010. nov. 29. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!