Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mik az EMO-k fő irányelvei?

Mik az EMO-k fő irányelvei?

Figyelt kérdés
Az előző kérdésem kimoderálták, mert eldöntendő volt...
2010. nov. 24. 19:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

de külsőleg is nézhet ki .. ez nem csak és kifejezetten tiniknek szól ...

amúgy meg ha mondjuk kőműves az illető, akkro nehezebb a saját stílustmegőrizni, de ha magasabb szellemi munkakört tölt be, akkor miért ne? még az öltözetében is megtarthatja ezt a stílust

2010. dec. 17. 20:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt jól látod. Szakközépbe jártam és ott az volt, hogy mindenki a sablonokat követte, ha valaki egy picit kilógott, akkor azt igyekeztek "visszarántani", ha nem sikerült, kiközösítették. A többség szerintem elég gyáva ember volt, nem mert semmit felvállalni.
2010. dec. 18. 10:21
 13/13 Srapnel ***** válasza:

"egyébként meg van oilyan réteg, amely 30 évesen is képes igényes lenni, és adni magára"

Igen, van. Mondtam én ennek ellent? Vagy úgy érted, az igényes = EMO és más igényes nem is lehet?

"Miért kell mindenkinek ugyanolyan lenni, mint bárki más?"

Nem mondtam, hogy kell. Csak egy idő után az ember keveset foglalkozik mind időben, mind pénzben azzal, hogy válogatott módon különbözzön másoktól. Hovatovább, a tinédzser kori gondolatokat is átveszik később a felnőtt élettel kapcsolatos gondolatok. Aki felnőtt fejjel úgy gondolkodik, mint egy érzékeny, sértett tinédzser, annak nem biztos, hogy felnőtt a pszichéje.

"de ha magasabb szellemi munkakört tölt be, akkor miért ne?"

Tudod, nekem a főnököm mondta egyszer, hogy régen laza rocker volt, de úgy egyszerűen nem álltak vele szóba, "van pingvin, van üzlet, nincs pingvin, nincs üzlet" (pingvin = öltöny). Ennyi. Ettől függetlenül, egy ideális világban lehetne máshogy is.

Azonban az emo a stílusok boroskólája. Ennyi. Egyetemista koromban még kívántam, ma már nem. Ha pedig ránézek valakire és azt látom, hogy sok időt tölt azzal, hogy különbözzön másoktól kinézetre, akkor azt az embert komolytalannak tartom.

2010. dec. 18. 15:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!