Egy osztálynak mi lehetne a tökéletes karácsonyi program?
Figyelt kérdés
Karácsonyi szünet előtt csinálnánk valami közös programot, mert kitaláltuk, hogy abból a pénzből, amiből egymásnak vennénk ajándékot azt elkölthetnénk hasznosabbra is. Nem tudna valaki nekem ötleteket mondani, hogy mit csinálhatna egy 10-es osztály Budapesten?
Kerestem én is de csak ilyen vásárokat találtam.. Mozi kilőve..korcsolyázás meg kérdéses, mert drága.
Köszönöm a segítséget előre is.
2010. nov. 21. 19:33
3/4 gyakoriválaszok_560 válasza:
Na akkor hányan vagytok az osztályban ? 10 ? Nagyszerű : egyik szemetet szed másik seper harmadik felmos negyedik ablakot mos......
4/4 anonim válasza:
mindenki mehet hazaaaaa :) Én ennek nagyon örülnék, egy nappal hosszabb szünet. ^^,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!