Miért kéne alkalmazkodnom hozzájuk?
A cégnél fejlesztések vannak, így az a szoba, ahol én dolgozom, ki lett nevezve teszt szobának.
Így a koleganőmmel egy jó hónapra elkerültünk különböző szobákba.
Semmi mást nem vittünk magunkkal, csak a személyes cuccokat, és a mindennapi munkához szükséges dolgokat.
Ahová én kerültem, 5-en vannak.
A munkánk nem ugyan az, de csak ott volt asztal.A koleganőm másik szobába került.
Egyik nap szóba került, ki mikor megy szabadságra az ünnepek előtt.Tőlem is kérdezték.Mondtam, hogy én Dec.1-2-3 nem jövök, mert költözök.Ezen kívül ,ég 6 nap szabim van (a két ünnep között senki sem mehet szabira, csak esetleg egy egy napra)amit mnár megbeszéltem a főnökömmel, hogy karácsony elött veszem ki (ott 4 nap van) (a többit meg nem tudom)
Erre az egyik "koleganő" mondja, hogy de f@sza....
kérdem miért?Mert hát ők is mennének szabira, de akkor nem lesz senki a szobába.
És?Ha én nem ülök oda is meg kell oldaniuk.Se a főnök, se a nunka semmi nem köt mindet össze...
Minden esetre meglepődtem.Főleg hogy csak "így nekem esett"
Nehogymár most miattam ne mehessenek szabira....
Soha nem lehet úgy elmenni hogy teljesen üres legyen egy szoba.
Persze vannak kivételek....
Nekem a főnököm azt mondja, egy egy nap nem számít.
Volt már rá példa.
Mi 3-an vagunk.Egy koleganő tesztelt, egy másik szobában, másik szabin volt, nekem meg anyummal kellett időre, dátumra menni valahová.
De hosszabb időre, napokra ezt nem lehet meoldani a munka miatt.
Hogy az ő főnökük hogy áll a dolgokhoz, nem tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!