Mi a véleményete a facebook-függőkröl/függőségről?
Én még nem regisztráltam, de naponta nyaggatnak ismerősök ezért, "miért kell bujkálnom", "antiszociális vagy"...
Már az iwiw üzőfalától is agyfszt kaptam néha, hogy valaki mindent-de mindent kiírt magáról, mit evett, hol pisilt, stb. Gondolom szeretethiánya volt.
Régi ismerősök, osztálytársak felkutatására jó volt, vagy rendezvényszervezésnél...ennyi.
Jesszusom! Azért mondják, hogy "antiszoc" vagy, mert nem vagy fenn a pofanoteszen??? O___O Ezek hülyék! Bocsi...
Egyébként imádom, mikor az emberek keverik a kifejezéseket: antiszociális azt jelenti, hogy magadat felsőbbrendűnek tartod és a saját érdekeid az elsők. Amire az átlagember az antiszocot mondja, az igazából az "aszociális". :)
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:16
Na igen!
Igazad van.
De hát most mit tegyek?:)
Azért örülök, hogy mások is vannak ilyen véleménnyel, nem ítélem el a mániákus fszbukozókat, csak egyszerűen nem érdekel.
Én kommunikációra használom, van több ismerősöm is, aki inkább ott ír, hogy csináljunk valamit/rég hallott rólam, mint hogy sms-t vagy e-mailt küldjön. Úgyhogy igyekszem naponta ránézni, csak nem mindig jön össze. Meg szeretek utazós képeket nézegetni szép helyekről, meg bármilyen képeket régi ismerősökről. Én ezért vagyok fent, kb 3 éve.
Soha nem írtam még ki semmit állapotnak, de egyszer vagy kétszer már kommenteltem másét:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!