Néhány roma folyamatosan pattog nekem, mit csináljak? (Bővebben lent. )
Hello.
Az a helyzet, hogy a suliba ahova járok, néhány kis 7-8 éves cigánygyerek folyamatosan pattog nekem. Nem magában a suliban, hanem a kb. 100mre lévő buszmegállóban. Odajönnek, kötözködnek, beszólogatnak, lökdösnek.
Most gondolom jön majd az a kérdés, hogy miért nem pofoztam már fel őket, mikor korántsem vagyunk egy korosztály. A válasz a következő: a buszmegállóban ahol ez az általában 2, de néha több kis nyomorék pattog nekem, ott ül a 200kgos anyjuk. Az kb. annyit csinál mikor odajönnek, hogy szól nekik, de szokás szerint nem érdekli a gyerekeit. És ennyi, lökdösnek engem, beszólogatnak, az anyjukat meg nem érdekli, nem kel fel és teremti pofon őket aztán viszi el onnan.
Haveri körrel voltam ott, 5-6an. Akkor is odajöttek, de csak én szóltam nekik még kedves hangnemben az anyjuk miatt, hogy legyenek szívesek békén hagyni és elhúzni a búsba. Erre csak tovább pattogtak. Akkor már kicsit keményebben elküldtem őket a fenébe, aztán az anyjuk még nekem kiabált oda hogy ne ugassak. Nem tudom mással is csinálják-e ezt, de ezt nem akarom tovább tűrni.
Többször csinálták már ezt, volt amikor nagyon közel voltam ahhoz, hogy 1-1 pofont kiosszak. De nem tudtam rávenni magam, mert ki tudja az anyjuk mit csinált volna. Azt hiszem okkal félhetek egy 200kgos állattól meg a családjától, remélem megértitek.
Fogalmam sincs mit kéne tennem. Hagyjam, hogy a feleakkora gyerek mint én pattogjon nekem? Ti mit tennétek? Nagyon elegem van belőlük... Nem vagyok erős testalkatú és verekedni sem tudok, de nem hagyom hogy ezek pattogjanak nekem, ezért szólok vissza.
Ami furcsa, hogy ezzel szemben az a pár haverom aki velem volt, igenis sportol és azért van 1 jó fizikai állapota. De ők nem mertek semmit sem csinálni, nem értettem miért, még csak mellém sem álltak, hogy talán akkor észhez tér a pár kis k*cs*g, ha 5en megyünk feléjük. De nem... :S
Ti mit tennétek, vagy hogyan látjátok ezt a helyzetet? Verjem meg őket, vagy hagyjam ezt továbbra is? Nem tudom... :S
14/F.
(Tudom, kicsit hosszú lett, de ezt csak így tudtam megírni.
Köszi előre is.
Szerintem semmiképpen ne akard lekenyerezni őket a büfés vásárlással, mert vérszemet kapnak.
Nem fognak leszáálni rólad, főleg hogy látják, van pénzed, a következő alkalommal majd követelik, hogy vegyél nekik valamit.
Muszáj amúgy mindig ugyanabban a buszmegállóban felszállnod?
Inkább menj el a következőig és ott szállj föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!