Milyen egynapos programot csináljak egy 17 éves, holland lánnyal?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, szombaton jön egy holland lány hozzám diákcsere keretében. Vasárnap nekem kell neki programot szervezni. Budapest bemutatása nem jöhet szóba, mert be lesz neki mutatva jövőhéten. Ti hová vinnétek, milyen programot szerveznétek, hogy jól érezze magát?2010. nov. 10. 16:49
1/6 anonim válasza:
Mond neki hogy hozzon füvet hollandiából és szívjátok el.
2/6 anonim válasza:
csodák palotája? vagy esetleg beülhettek egy teaházba, ott lehet beszélgetni...
3/6 anonim válasza:
Várakozzatok a terminálban a repülőre :D.
5/6 anonim válasza:
A Csodák Palotája tényleg jó ötlet, ellenben a Planetáriumot nem ajánlom, mert kissé idejétmúlt a működése. Van még pár érdekes teaház, van egy, ahova szekrényen kell bemenni, a nevét sajnos nem tudom.
Közlekedési múzeum, hátha szereti a repülőket és a vonatokat. Néprajzi múzeum, bár ezt nem tudom.
Ennyi jutott eszembe.
6/6 anonim válasza:
Nekem meg az állatkert ugrott be. De csak mert nagyon régen szeretnék már elmenni oda.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!