Szerintetek van rá esély arra hogy felfedezzenek? (lent)
Gyakorolj szorgalmasan és vállalj el bármilyen felkérést, sőt keresd őket. Jó a kórus is, de inkább egyénileg.
Minél több helyen szerepelsz, annál nagyobb az esélye, hogy hall valaki, aki "felfedez", de ha nem is így történik, akkor is egyre ismertebb leszel és pár év múlva már keresett énekes.
Nincs valami felvételed? Vagy youtube vagy valami? Nagyon kíváncsi vagyok a hangodra, elég sok énekest ismerek és nagyon érdekelnek az új hangok :)
Hát nem is csak az, hogy nagyon szeretném - de a saját esélyed is növeled azzal, ha az interneten fenn vagy. Vannak már olyan sztárok, akiket youtube-on fedeztek fel.
Meg tényleg az az alapelv, hogy ahol csak lehet, "reklámozd" magad.
Hány éves vagy?
Igazából ha kihallatszik a kórusból a hangod, az inkább gáz szerintem, igaz, a karnagyot minősíti, nem téged. Végeztem karvezetést, és az egyik alapvető dolog, hogy egy kórus akkor jó, ha homogén. Na mindegy, ezt annyira nem értem.
Járj versenyekre, tanulj zongorázni vagy gitározni, hogy kísérni tudd magadat, keresd a fellépési lehetőségeket...
És hajrá! =D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!