15 éves 9. es fiú vagyok, már-már visszafordíthatatlannak tartom a helyzetemet. Van esély még?
Figyelt kérdés
Próbáltam megváltozni, de a helyzet visszafordíthatatlannak tűnik, van néhány nagyképű barom, főleg azok szivatnak, de a többiek sem látnak szívesen magukkal egy társaságban. A szüleim pedig nem mennek bele az iskolaváltásba.nagyon kétségbe vagyok esve.2011. márc. 18. 15:40
1/6 Izééékeh11 válasza:
hagyd őket a pitsába.csak azért szivatnak mert nyomorékok és látják hogy te más vagy mint ők,mert te különleges vagy nem pedig olyan begyepesedett divatmajom üresfejü,beképzelt akármi ami ők!!ne húzd fel magad ilyenek miatt,van egy olyan mondás hogy „Senki sem érdemli meg könnyeidet, aki pedig megérdemli az nem fog sírásra késztetni.”
13L
3/6 Allegra67 válasza:
Valamit tettél? Valami oka van ha kiközösítenek. Ez így kevés infó. De semmi se "visszafordíthatatlan"
4/6 anonim válasza:
Próbáltad már a magántanulósságot? Sokkal egyszerűbb, csak néha kell bemenned 1-1 órára, otthon nyugodtan tanulhatsz, nincs hangzavar, nincsenek idióták körülötted. Bár ha jóltudom csak az lehet, akinek van valami betegsége pl gerincferdülés vagy valami más, de azért egy próbát megér. :) És ne akarj változni csak miattuk, ez butaság.. Legyél önmagad, bármilyen nehéz is.. ez vagy te, így fogadjanak el és ne törődj velük, ha akarsz visszaszólhatsz, de az sose végződik jól. Szóval próbálj úgy tenni mintha megse hallottad volna.
5/6 anonim válasza:
Keresd meg a nagyképű barmok küzül a főbarmot, azaz a piszkálódás gyújtópontját, és próbálj meg fogást találni rajta pl: ha van nála drog akkor nyomd föl a rendőrségen, vagy csak várd meg, amíg utcán magára marad, és verd meg annyira, hogy legalább egy hétig kórházba kerüljön, és többet nem mer majd szivatni.
Amiket itt leírtam , nekem is megváltoztatta az életem, azóta tisztelnek a suliban.
6/6 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: esély mindig van, semmi sem visszafordíthatatlan. Sajnos ez a korosztályod velejárója: klikkesedés, hatalmi harcok, kiközösítés, majd később "öri bari" stb. Próbáld kideríteni az okát, h miért viselkednek így. Lehet, h csináltál vmit, de valószínűbb, hogy semmi baj nincs veled, egyszerűen csak te vagy az aktuális áldozat. Ezeket a köröket neked kel lefutni, de ha nem jársz rögtön sikerrel, ne izgulj, egyszer mindenki kinö vi a piszkálódós korszakát, felnőtt korban ezeka dolgok már nem számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!