Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Törökorszag hogy lehet ilyen...

Seni seviyorumx kérdése:

Törökorszag hogy lehet ilyen tokeletes?🇹🇷🎀

Figyelt kérdés
I mean a török emberek csavok maga Törökorszag es minden ami török RAHH

febr. 17. 21:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

En vagyok aki írta,hogy 2 evig dolgoztam az orszagban. Eltem koztuk, de nem fogom leírni neked sem a rossz,sem a jo tapasztalataimat. Mert igen, azert jo emlekeim is vannak. De mas turistakent ott jarni,meg ha 100-szor is voltal mar es mas koztuk elni.

Egy nagy multinal dolgoztam,tehat tanult emberek kozt, nem az írastudatlan reszevel,vagy alig írni tudokkal együtt.

Es nem kell senkit meggyozni arrol,hogy mitol jo egy orszag,mitol nem,mindenki tud donteni a tapasztalatai szerint. Ha neked tokeletes orszag,akkor orulj neki,hogy szerinted letezik a vilagon tokeletes orszag. Kicsit elvakult vagy,vagy valoszinuleg csak a jo oldalat lattad,de sebaj :)

tegnapelőtt 11:37
 32/38 anonim ***** válasza:
16%
Tehát nem írsz semmi konkrétumot de kijelented hogy Törökország rossz, és mégis szerinted én vagyok elvakult :)
tegnapelőtt 11:45
 33/38 anonim ***** válasza:
92%

#32 Sehol nem írta a 31-es, hogy Törökország rossz. Szí szerint: "Mert igen, azert jo emlekeim is vannak."

Ez minden, csak nem elvakultság.

Egyébként tényleg, mi van a török hadsereggel? És ez mennyiben érint egy ottani átlagpolgárt?

Komolyan kérdezem. Nekem csak annyi a tapasztalatom velük, hogy itthon alkalmanként veszek hasonló népektől gyrost, tehát leginkább semlegesek.

tegnapelőtt 11:51
 34/38 anonim ***** válasza:
94%
A szovegertelmezessel baj van nalad :) Azt írtam, jo és rossz tapasztalatom is van. De mivel a fene sem akar teged meggyozni semmirol,így szerintem ezert nem ír neked senki erveket. Ha nem tunt volna fel, toled sem kerdezte senki,mitol tokeletes szerinted az orszag. Mert a kutyat nem erdekli a velemenyed. Es mert senki sem olyan buta,hogy barmelyik orszagrol is feltetelezze,hogy csak jo vagy rossz dolgok leteznek ott. Kiveve teged :) De errol ennyit, galambokkal nem sakkozunk...( mar ha erted a mondast)
tegnapelőtt 11:54
 35/38 anonim ***** válasza:
55%
Úgy látszik nem tudjuk meg mi van a török hadsereggel és hogy miért rossz Törökország, csak fogadjuk el hogy rossz :)
tegnapelőtt 12:49
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
Végigolvastam a 4 oldalt, szerintem olyat nem írt senki, hogy rossz Törökország, csak egy hozzászóló értelmezi úgy, hogy mások szerint rossz :D Az utolsó hsz-ra véletlenül zöldet nyomtam :D
tegnapelőtt 13:11
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
36#"hagyd ra,felesleges vele foglalkozni.
tegnapelőtt 13:24
 38/38 anonim ***** válasza:
24%
Végigolvastad? Az első két oldalon kb csak negatív vélemények vannak Törökországról, de persze semmi konkrétum.
tegnapelőtt 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!