Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Törökorszag hogy lehet ilyen...

Seni seviyorumx kérdése:

Törökorszag hogy lehet ilyen tokeletes?🇹🇷🎀

Figyelt kérdés
I mean a török emberek csavok maga Törökorszag es minden ami török RAHH

febr. 17. 21:41
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
33%

"Szerintem itt értelmetlen leírni, hogy nem olyan az igazi Törökország mint ahogy azt a sorozatokban lehet látni"

Te jártál ott? Tudod milyen az igazi Törökország? Vagy a többi válaszoló? Vagy ti is csak TV-ben láttátok és okoskodtok? :)

tegnapelőtt 08:22
 22/38 anonim ***** válasza:
94%

19-es vagyok. Képzeld, jártam.

Mert szerinted Törökország egy olyan egzotikus ország ahová csak kevesen jutnak el? Lehet, hogy te nem, oké, de amúgy tömegturizmus van ott is, bárki eljuthat.

Egyébként egy hatalmas országról beszélünk, 85 millió lakossal.

Ha jártál egy helyen, attól még nem tudod, hogy az ország másik felén mi a helyzet.

Hamburgban éltem 11 évig rengeteg törökkel körülvéve.

Na pl. köztük egyetlen egy jó pasit sem láttam, pedig napi szinten találkoztam velük :)

Amúgy ajánlom neked is, ne csak szappanoperákból tájékozódj, ha valami érdekel :)

tegnapelőtt 09:07
 23/38 anonim ***** válasza:
75%
Ja és kis történelmet is tanulhatsz, nem kell messzire visszamenni az időben, hogy megtudj valamit róluk. De ezt a szappanoperákból nem tudod meg...
tegnapelőtt 09:10
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Hat vannak akik mindent elhisznek amit a tv-ben latnak,meg ha azt egy sorozatban,akkor is. Gondolom,a 21# is ebbe a tipusba tartozik.

En pl.Ankaraban eltem 2 evig munka miatt.

A felesegem 1 ev utan sírva konyorgott, jojjunk haza,elege van az orszagbol. Persze maradni kellett a szerzodes lejartaig.

En amugy elvoltam,sz@rtam rájuk,de kulfoldi nokent tenyleg nehez lehet ott az elet.

tegnapelőtt 09:35
 25/38 anonim ***** válasza:
33%

Én többször jártam Törökországban mint ameddig te el tudsz számolni :) Hamburg amúgy nem Törökországban van :)

Az pedig szubjektív hogy kinek mi a jó pasi. Például lehet téged van aki jónak tart más meg bottal sem nyúlna hozzád :)

A történelemnek meg mi köze mindehez? Abból indulsz te ki hogy mi történt 500 éve?

tegnapelőtt 09:36
 26/38 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem az 500 évvel ezelőtti dolgokra gondolt, mert azt írta, nem kell messzire az időben visszamenni. Ha szerintetek az tökéletes amit a török hadsereg művel,akkor valami bajotok van.(mert ott ugye minden tökéletes és akkor ebbe a politika is beletratozik) Gondolom aki írja, olyan sokszor járt Töröko.-ban,hogy a másik addig el sem tud számolni,a török tengerparton heverészve vagy a turista látványosságokat körbejárva el volt ájulva a látnivalóktól,azt ennyi... De amúgy felesleges ezzel hencegni,hogy ki hányszor járt ott,vagy mit tud az országról, tökéletes ország egyszerűen nem létezik és kész.
tegnapelőtt 09:47
 27/38 anonim ***** válasza:
33%
Meséld már el mit tett a török hadsereg? És nem csak a turista látványosságokat jártam körbe hanem olyan helyeket is ahol egy turista sem jár. Ja és írd meg te hányszor jártál Törökországban.
tegnapelőtt 10:05
 28/38 A kérdező kommentje:
Jonektek😻🙏🏿🙏🏿🎀
tegnapelőtt 10:17
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

27-es,habár én nem a megszólított vagyok, de még én is tisztában vagyok vele, hogy mire gondolt a 26-os.

Nem árt néha tájékozódni.

Én csak 3-szor jártam az országban, nem vagyok olyan "beavatott" mint te.

Volt ami tetszett, volt ami kevésbé.

De így visszaolvasva teljesen felesleges érveket felhozni vagy vitázni veled. Elvakult vagy az országgal kapcsolatban, egészségedre!

tegnapelőtt 10:32
 30/38 anonim ***** válasza:
42%
Nem látok sehol érveket. Eddig még egyetlen konkrétum sem hangzott el részetekről, csak hogy rossz.
tegnapelőtt 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!