Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Britek vagy a Németek a...

A Britek vagy a Németek a nagyobb rasszisták?

Figyelt kérdés

jan. 18. 13:08
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
81%

20-as

"A rasszista meg bizonyos nemzeteket alávalóbbnak tart. "

A rasszizmus kizárólag a biológiai jellegekröl szól.

jan. 29. 03:24
 22/43 anonim ***** válasza:
20, 21: főleg hogy a német és a zsidó nép egy rasszba tartozik.
jan. 29. 08:27
 23/43 anonim ***** válasza:
19...szóval még öntagadásban vagy...elmúlik majd...
jan. 29. 22:03
 24/43 anonim ***** válasza:
Nem vagyok öntagadásban, csak bejártam a világot. És rájössz, hogy az embert a karaktere teszi jó vagy rossz emberré és nem a börszine.
jan. 29. 23:01
 25/43 Meton ***** válasza:
13%
21, mi van a német zsidókkal? A zsidó már eléggé kevert nép, ott inkább a vallás az, ami közös. A bőrszínnek meg vannak árnyalatai. Főleg az arabnál a világostól a nagyon sötétig minden árnyalat játszik. Vagy vegyük a japánt meg a kínait. Mindegyikben van minden árnyalat bőrszínre, de arcra mégis nagyon más. Vagy a szlovák meg a magyar, ezeket is meg lehet különböztetni, még valamennyire bőrszín szerint is. A szlovák meg a szerb közt viszont már határozattabban van különbség.
jan. 30. 12:00
 26/43 anonim ***** válasza:

"A zsidó már eléggé kevert nép, ott inkább a vallás az, ami közös.

Egy fenét.

jan. 30. 12:04
 27/43 anonim ***** válasza:

A zsidóság az csak vallás/kultúra.

Pont úgy mint a kereszténység. Van keresztényböl japán, akrikai, amerikai, India, stb.

jan. 30. 17:40
 28/43 anonim ***** válasza:

"A zsidóság az csak vallás/kultúra."

Jaj, de kis együgyű vagy.

jan. 30. 18:18
 29/43 anonim ***** válasza:
Ne magadhoz hasonlits engem. Nem vagyok együgyü, csak több eszem van mint neked.
jan. 30. 18:37
 30/43 anonim ***** válasza:

A biológiában a faj (species) a biológiai rendszerezés alapegységei közé tartozik, egyben taxonómiai szint. A leggyakoribb értelmezés szerint élőlények olyan csoportja, melynek egyedei képesek szaporodni egymással, és termékeny utódokat létrehozni.

Szóval az ember (mindegy, hogy japán, ugandai vagy perui) ugyanahhoz a fajhoz tartozik.

Az emberi fajhoz.

jan. 30. 20:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!