Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most hogy tudok belépni az...

Most hogy tudok belépni az ügyfélkapuba?? Nem értem.

Figyelt kérdés

Hello,

Letöltöttem az autenticatort az iphonera. QR kód beolvasva, másik kód lementve, és kiírta hogy jóváhagyva, valamint kaptam egy törlő kódot amit el kellett menteni. Ez így elvileg rendben van.

De most a normál felhasználónévvel és jelszóval hogy lépek be az ügyfélkapura? Egyáltalán van még valami teendőm ezek után? Nem értem. Hogy tudok belépni? Egyáltalán hova kell belépjek hogy az ügyeket intézzem, valamint a fontos iratokat amiket központilag kapok el tudjam olvasni?

ma 11:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehogy, mert az már megszűnt. Az Ügyfélkapu+ lehetőséget kell választanod, ott ugyanúgy beírod amit eddig is, de utána plusz lépésként kérni fogja az azonosító kódot. Megnyitod az authentikátort és azt a számsort beírod amit épp kijelez.
ma 11:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Rendben, megvan. Köszönöm.
ma 12:07
 3/8 A kérdező kommentje:
emailes kóddal hogyan lehet egyébként? Beírom a felhasználónevet, és a jelszóhoz mit írok? Gondolom ez az app nélküli megoldás nem?
ma 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
A jelszó az ami eddig is volt. Az azonosító kód amit az authentikátor generál, vagy emailben kapod ha azt választottad.
ma 12:13
 5/8 A kérdező kommentje:
De minden egyes belépéshez kell majd az authenticator?
ma 12:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen, az a második faktor amitől biztonságosabb lett.
ma 13:14
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a segítséget.
ma 13:35
 8/8 anonim ***** válasza:

6

Valóban biztonságosabb lett, így már a tudtom nélkül nehezebben tudja bárki is befizetni az adóelmaradásomat.

Na nem mintha eddig is bárkit érdekelt volna az ügyfélkapum...

Ennek kb. annyi értelme van, mint a MOHU-appban a biztonságos krikszkrakszos jelszónak.

ma 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!