Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A legelső, eredeti incel...

A legelső, eredeti incel tényleg egy nő volt?

Figyelt kérdés

És ha igen, akkor miért férfiakra használják ezt a kifejezést?

Illetve mikor változott így meg?

Tudtommal már a női párját femcelnek hívják.

jan. 10. 13:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nyilvánosan sosem azért nem mert nem akarom hogy a barátaim, családom megvesen én a ronda külsőm miatt vagyok incel az incelségnek nagyrészt ez az oka. De viszont nem bántok senkit csak egy ronda sikertelen ember vagyok ennyi. De az emberek felfogása szerint veszélyes vagyok hiszen aki 28 évesen szűz furcsálják vagy betegnek tartják erről szó sincs csak olyan aki szimplán nem néz ki jól ezért szűz mondjuk 28 évesen. És én azt látom hogy hasonló kinézetű nők esélyt kapnak addig én maradok egyedül mert mondjuk nem érdekel a fitness világ ez ennyire egyszerű.

jan. 13. 09:45
 12/13 anonim ***** válasza:

11

Értem.

Egyébként nem is javaslom, hogy mondogasd, hogy incel vagy. Ennek egyszerű az oka: Az embereket nem érdekli a másik nemi élete. Pont gy, ahogy bicskanyitogató, amikor valaki az első bemutatkozásnál közli, hogy ő homoszexuális, quir, vegán vagy ilyesmi, pont így visszataszító, ha valaki kitálalja a magánéletét.

Persze közeli barátok esetén lehet erről beszélni, de máskülönben mindenkinek a magánügye hol jár a nemi szerve:D

És akkor ez talán rávilágít miért olyan népszerűtlen itt az a felhasnzáló, aki mindenféle témában hozzászól, és rendre úgy írja alá, hogy ő bizony incel. Biztos, hogy egy munkavállalással, állatgondozással, politikával vagy vallással kapcsolatos kérdés alatt sázmít emberünk nemi élete?

És akkor itt eljutunk odáig, hogy ha nem osztod meg senkivel, hogy incel vagy... akkor azért vagy ellenszenves másoknak, mert incel vagy? Vagy inkább azért azért vag yincel, mert másoknak ellenszenves vagy? (itt a "te" általános alany, nem feltétlen rólad beszélek)

Ha meg alapvetően az ellenszenvesség az ok, nem az incelség.. akkor azon lehet változtatni. Az incelségen nem lehet. De az ellenszenven igen.

jan. 13. 12:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom tranyó volt. Fèrfiből nő.
jan. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!