Hogyan lehet színész?
Figyelt kérdés
Most 7.-es vagyok jövőre felvételizek. Gondolkodtam a színművészeten és a szinkronizáláson is. Én most egy református iskolába járok mert a kornyekunkon nincs jobb iskola. Valaki tud egy jó iskolát Dunaújváros Kecskemét és Pest közelében?tegnapelőtt 14:00
1/1 SZTANN válasza:
- Akármilyen középiskolában le kell érettségizni, után pedig jelentkezni kell színművészeti egyetemre. (Szinkronszínész szakmára tudtommal nincs külön képzés, a színész egyik feladata lehet.)
- Vannak amatőr stúdiók, ahol kipróbálhatod magad, gyakorlatot szerezhetsz már gimnazista korodtól ... ettől nem leszel végzett színész.
- Másik út, ha valaki nagyon tehetséges előadóművész, iskolától kezdve mindenhol fellép, sikereket arat - akkor érettségi után esetleg elmehet segédszínésznek egy színházhoz. De majd ott is elvárják, hogy elvégezze a színművészetit.
- Ezek az utak akkor is így működnek, ha valakit véletlenül felfedeznek valami filmes gyerekszerepre vagy hasonló ... attól még nem lesz színész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!