Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szolnokon milyen gangelős...

Szolnokon milyen gangelős helyek vannak?

Figyelt kérdés
Chillelős helyeket keresünk és jó lenne egy kis irányba mutatás.

dec. 29. 23:24
 1/6 anonim válasza:
100%
Ilyen nincs Szolnokon!
dec. 30. 03:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát köszönjük, ha még is lenne valami hely esetleg annak örülnénk. Vagy olyan hely ahol sokan fordulnak meg mint autósok akár az se lenne rossz.
dec. 30. 03:18
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szolnok egy végtelenül unalmas és eseménytelen hely. Az unatkozók valamelyik plázában lógnak vagy a vasútállomáson mindenféle különösebb cél vagy elfoglaltság nélkül.

Most a műjégpályára csődülnek az emberek, de az se valami extra.

dec. 30. 07:29
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen a választ legalább tudunk valahonnan indulni!
dec. 30. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
36%

Nem vagyok szolnoki ,csak párszor jártam ott az utóbbi hetekben szétnézni a városban.

A Tisza parton szépen kiépített elég hosszú sétány van sok szép új és régi, műemléki, de modern épülettel is övezve,parkokkal, nagy területekkel. Elég európai hangulata van és sztem ott kevesebb hátrányos helyzetű embert is láttam sétálni, csavarogni.

A belvárosban és főleg a plaza környékén is elég sok a kisebbségi, ami rontja a feelinget azért.

jan. 3. 13:25
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy sok a kisebbségi, mert az egész megyében egyedül Szolnokon érdemes munkát keresni, bevásárolni vagy orvoshoz menni. Az összes környékbeli településről oda özönlenek. És az ő jelenlétüknél jobban rontja a feelinget, hogy sok rész, beleértve a vasútállomás környékét, úgy néz ki, mintha az NDK-ban járnánk.
jan. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!