Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez? Részletek lejjebb

Mi ez? Részletek lejjebb

Figyelt kérdés

A munkahelyemen egy idióta év végi pontozgatás értelmében van olyan bekezdés, hogy a munkavállaló mennyire járul hozzá a közösség fejlesztéséhez.

Én erre nem kaptam mínuszt ugyan, de maximális pontot sem.

Én alapból nem szoktam összeülni fecserészni a munkatársakkal, mert a munkát elvégzem és egyéb mást nem tartok relevánsnak munkahelyen. Persze jót eldumálok néha-néha.

A közösség fejlesztése elsősorban a főnökség feladata, nemcsak a feladatok kiosztása.

A munkakörben le vannak fektetve feladatok, azt el kell végezni - el van végezve részemről.

Alapból az év végi pontozgatást "hülye gyerek" játéknak tartom, elvégre mi dolgozók felnőtt, nagykorú emberek vagyunk, akiket a felvételkor megfelelőnek találtak és a munkavégzés során nem szokott probléma adódni, amit szóvá tehetne a főnök.

Az pedig, hogy a munkán kívül elvárnak ilyen extra-féle dolgokat a nevetséges magyar fizetésekért..., tragikomikusnak tartom.

Vannak introvertált és extrovertált emberek - én előbbi vagyok.

Amúgy pedig dobtam már be ötleteket, amiket lehet a közösség fejlesztésének is nevezni, de tojtak rá nagy ívben.

Az elmúlt szűk időszakban elveszítettem tragikus hirtelenséggel a férjemet, ami haláleseten most sem vagyok túl és úgy érzem, sohasem, illetve fél éve édesapám is meghalt.

Ki a fenének van kedve ezek után jópofiskodni és közösséget fejleszteni???

Tudnak a két halálesetről, melyek történtek az életemben de tojnak rá nagy ívben.

Mondjuk nem is szoktam panaszkodni, ergo nem "fárasztom" a munkatársakat a saját tragédiáimmal.

ma 08:25
 1/4 tgt ***** válasza:
A fizetés a pontozás eredményétől függ?
ma 08:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem, a fizetés nem attól függ.
ma 08:29
 3/4 tgt ***** válasza:
Hát akkor pontozzon a főnökség úgy, ahogy akar. Ha van erre idejük. Ne foglalkozz vele.
ma 08:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Szerintem ez az idióta pontozgatás csak a munkavállalók "cseszegetése", mert nincs elég bajuk, hát legyen.

Vannak tesztek kitöltése is időnként; az más kérdés, hogy pont olyan kérdések vannak, amikhez a munkaköröm szempontjából semmi közöm, így a főnököt kérem meg, üljön mellém és töltse ki ő ezeket. Ő is elismeri, közben vigyorog, hogy "ó, hát a központban tévesen nekem is küldtek tesztkérdéseket" és ezzel ez el van intézve.

ma 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!