A nagyon ritka (szórványos) nevű emberekből kb. hány lehet az országban?
Figyelt kérdés
Mármint hány tulajdonosa lehet 1-1 ilyen névnek?#szórványos név
ma 19:17
1/5 anonim válasza:
A " nagyon ritka" meg a "szórványos" nevek nem katógória, biztos van olyan, amiböl 2-3 ember van csak összesen, meg van, ahol 50-100 között vagy efölött lehet.
Ha konkrét névre keresel, azt meg lehet tudni, de ilyen semmitmondó definíció alapján nem.
2/5 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy konkrét névre kell a pontos válaszhoz rákeresni, de az a gond, hogy már többször is rákestem ilyen jellegű statisztikákra, hogy pl. egy névből az országban mennyi van, de egyik találat sem volt az elképzelésemenek megfelelő, úgyhogy akkor valaki tudna egy ilyen oldalt ajánlani, ami ezekre esetleg pontos választ tudna adni ? Mert azt megköszönném.
ma 20:10
3/5 anonim válasza:
Lehet, nincs olyan oldal, ami az elképzeléseidnek megfelel - mik a kritériumaid, ami annyira probléma?
4/5 A kérdező kommentje:
Csakúgy kíváncsiságból érdekelne, hogy egy-egy keresztnévből az országban nagyjából hány van, de egy olyan oldalt sem találok, ami írna erről.
ma 21:21
5/5 anonim válasza:
Azt hottem, családnévröl van szó, keresztnév esetén gyakorlatilag nincs esély rá
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!