Magántanuló szeretnék lenni, a pszichológus szakvéleménye mennyire számít ilyenkor?
ha a pszichológus javaslata az hogy legyek magántanuló.
Másik kérdés: Az tényleg igaz hogy a gyámügy fog felügyelni és nem a szüleim? valami ilyesmit hallottam, ki mit tud erről?
Persze, hogy ijesztget az igazgató, hiszen neki nem érdeke, hogy magántanuló legyél. A szüleid meg gondolom azt akarják, hogy megtanulj közösségben élni, ami a te érdeked.
Jó lenne tudni, hány éves vagy, miért akarsz magántanuló lenni, de végül is pszichológus szakvéleménye után szerintem nem fognak zargatni - iskola részéről legalábbis.
Valamennyi anyagi vonzata mindenképp lesz a dolognak, de, ha belegondolsz, egy átlagos iskolai évre (könyvek, füzetek, íróeszközök, osztálypénz, kajapénz, meg a jó ég tudja, milyen pénz) is simán elmehet százezer, ha nem több.
Nah sikerült elintézni?
Én is ilyen helyzetben vagyok mint te, gondolkoztam azon, hogy elmegyek pszichológushoz... megkérdezhetem, hogy mit mondtál neki ami miatt azt javasolta hogy magántanuló legyél?:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!