Mi ez a "belenéztél" kézjel itt nálunk?
Mindenki mostanság mutat egy "👌" ilyen kéz formát, ez az oké jele (eredetileg). Nálunk ez már "Belenéztél" szimbólumnak felel meg. Gondolom ez jutott eszedbe neked is mikor kitettem ezt a kéz emojit?
Valaki elmagyarázza az értelmét? És hogy miért csinálják ezt többen? Mi a jele, vagy hogy mire utal? (remélem nem arra amire... nem részletezem)
Nagyon irritáló
Gáz hogyha te nem láttad még soha sem, vagy ha nem hallottad még egyszer sem. Pedig ha mutogatnak neked egy lyukas ujj karikát azt hablatyolják neked hogy "belenéztél".
Csak 1 kérdés, ha nem érted vagy ha nem értelmezhető a kérdés miért válaszolsz? Ez nem troll kérdés, ha tudni akarod akkor üsd be a googlebe hogy "belenéztél" és megtudod hogy miről kérdezek
Hol van az a “nálunk”?
Az én ismeretségi körömben azt jelenti, hogy oké.
#7 Köszönöm!
#9 Nálam a barátom ezt mutogatja, online is láttam ilyeneket. Mondom, csak írd be hogy belenéztél és ugyanazt az oké szimbólumot dobja ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!