Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez a "belenéztél" kézjel...

Mi ez a "belenéztél" kézjel itt nálunk?

Figyelt kérdés

Mindenki mostanság mutat egy "👌" ilyen kéz formát, ez az oké jele (eredetileg). Nálunk ez már "Belenéztél" szimbólumnak felel meg. Gondolom ez jutott eszedbe neked is mikor kitettem ezt a kéz emojit?

Valaki elmagyarázza az értelmét? És hogy miért csinálják ezt többen? Mi a jele, vagy hogy mire utal? (remélem nem arra amire... nem részletezem)

Nagyon irritáló

nov. 24. 01:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
36%
Butaság kizárólag emoji-kkal kommunikálni, mert még a szavaknál is félreérthetőbb, igénytelenebb. Persze sietünk, de túl sok belőlük a félreértés. A konkrét jelet egyébként nem látom rendesen, a "Belenéztél" jelentés pedig szóban egyáltalán nem értelmezhető számomra, akár a korom miatt.
nov. 24. 06:42
 2/12 A kérdező kommentje:

Gáz hogyha te nem láttad még soha sem, vagy ha nem hallottad még egyszer sem. Pedig ha mutogatnak neked egy lyukas ujj karikát azt hablatyolják neked hogy "belenéztél".

Csak 1 kérdés, ha nem érted vagy ha nem értelmezhető a kérdés miért válaszolsz? Ez nem troll kérdés, ha tudni akarod akkor üsd be a googlebe hogy "belenéztél" és megtudod hogy miről kérdezek

nov. 24. 07:33
 3/12 tgt ***** válasza:
48%
Azt jelenti: oké.
nov. 24. 07:57
 4/12 A kérdező kommentje:
Kaphatok értelmes alaposan bővebb leírt válaszokat? Fizetnék is érte
nov. 24. 08:28
 5/12 tgt ***** válasza:
62%
Ok kézjel: a mutató- és hüvelykujjunkkal egy „o” betűt formálunk, a maradék három ujjunkat pedig kinyújtva hagyjuk. A mindennapokban átlagemberek által használt jelentése: jól vagyok, tökéletes a helyzet, minden oké.
nov. 24. 08:33
 6/12 tgt ***** válasza:
47%
A kéz az o és a k betűt formázza.
nov. 24. 08:34
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
A belenéztél dolog közel 10 éves. A lényege csak annyi, hogyha egy haverod belenéz megütöd
nov. 24. 08:37
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
20 éve is játszottuk... ha valaki belenéz, kap a vállára egy zsibbasztót, ennyi...
nov. 24. 10:56
 9/12 anonim ***** válasza:
68%

Hol van az a “nálunk”?

Az én ismeretségi körömben azt jelenti, hogy oké.

nov. 24. 11:19
 10/12 A kérdező kommentje:

#7 Köszönöm!

#9 Nálam a barátom ezt mutogatja, online is láttam ilyeneket. Mondom, csak írd be hogy belenéztél és ugyanazt az oké szimbólumot dobja ki

nov. 24. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!