Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljunk? Ez már kibirha...

Mit csináljunk? Ez már kibirhatatlan.

Figyelt kérdés
Nem családról hanem iskoláról lenne szó.. 12en vagyunk az osztályban egy fiú,a többi lány.. van köztünk egy csaj aki mindenkit lemondd,buta,arrogáns..a legjobb bnője most elmegy az osztályunkból vagyis egyedül marad.. de nemsűrűn érdekli,beszólogat,terrorban tartja az osztályt..a baj h senki nem mer visszaszólni neki,eléggé befolyásos ismerősei vannak és őszintén szólva félünk a következményektől.. a fiú osztálytársat meg is fenyegette.. mit tehetnenk?? nem birjuk tovább.
2010. nov. 5. 15:25
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Nem nem az.. :/de úgy viselkedik.
2010. nov. 5. 16:09
 22/26 anonim ***** válasza:
De miket szóltok be?Nem lehet,h. azért védekezik fenyegetőzéssel?Mert azt nehezen tudom elképzelni,h. valaki semmi ok nélkül fenyegeti a másikat.Ha meg ok nélkül fenyegetőzik,akkor szerintem ott nagy baj lehet a fejében.
2010. nov. 5. 16:11
 23/26 anonim ***** válasza:
Próbáljatok nem foglalkozni vele.Tudom nehéz, de egy kis sz.r ne fogjon már ki rajtatok.
2010. nov. 5. 16:12
 24/26 anonim ***** válasza:
Hol van ez?Megyek oszt szétverem!
2010. nov. 5. 16:18
 25/26 A kérdező kommentje:
Elhiheted h nem mi kezdtük az egészet és sokkal durvábbakat beszél nekünk.. azért fenyegetőzik mert nagynak hiszi magát..
2010. nov. 5. 16:26
 26/26 anonim ***** válasza:
az fenyegetőzik aki fél.amugy nyilván azt hiszi hogy féltek tőle.ha elhitetitek hogy nem, akkor hagyni fog, és nem fenyeget meg.ennyi.
2010. nov. 5. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!