Fehér férfi és ázsiai nő utódja az mi lesz?
Azt értem,hogy keverék de melyikre fog hasonlítani?
Mondjuk van egy 185cm fehér
( kaukázusi ) férfi összejön egy 144cm ázsiai nővel és utódjuk születik.
Az inkább ázsiai vonásokat fog hordozni vagy a fehér emberre fog hasonlítani?
A másik,ha a férfi magas 185cm és a férfi családjában inkább magas emberek vannak,míg az ázsiaiak inkább alacsonyabbak.
Előfordulhat az,hogy egy magas utóda lesz a férfinak az Ázsiai nőtől?
Ember :)
Külsőre mix, az ázsiaiak európainak, az európaiak ázsiainak látják inkább.
A mi közösségünkben a gyerekek magasak, fekete hajúak, inkább barna bőrűek, enyhén vágott szeműek, de van aki teljesen európainak néz ki.
Nekem is Kelet-Ázsiai a párom, de még nincsenek gyerekeink.
Ugyan azt tudom írni ugyan azzal a kifejezéssel, teljesen genetikai lottó.
Ismerek olyan gyerkőcöt, akinek ázsiai anyukája van, és a lánynak világos, szőkésbarna haja van, és hófehér bőre, vagy pl volt egy félig osztrák félig kínai csoporttársam anno egyetemen, akiről véletlen derült ki, hogy félig kínai, mert amúgy egy az egyben elment volna osztráknak (talán csak az lehetett volna gyanús hogy nagyon vékony volt), és létezik a másik véglet is, ahol azért nem sok minden árulkodik az európai génekről, pl a sportoló Liu testvérekről nekem eszembe nem jutna, hogy félig magyarok, csak így ismerve őket látom már beléjük az európai vonásokat.
Személy szerint nekem az tetszik egyébként, amikor valamelyik oldal dominánsabb, de az már mindegy melyik.
"( kaukázusi ) férfi összejön egy ..."
Szóval egy olyan férfi aki a világ ennek a részéről származik?
Mert csak ebben az esetben helyes a kaukázusi kifejezés egy emberre nézve, minden más esetben csak pszeudotudományról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!