Melyik sorozat történelmileg az első a Philippa Gregory regényeiből készült sorozatokból.?
A Philippa Gregory regényeiből készült angol York - Thudor történelemi időkből a könyvei alpján több sorozat is készült. A „Féhér királynő”, majd a „Fehér hercegnő”.Megnéztem mind a kettőt, de nem tudom, melyiket érdemes előbb megnézni történelmi sorrendben, mert sokszor ütik-átfedik egymást. Nyilván megnéztem mind a kettőt, de zavaros a sorrend – nekem legalábbis. Jól sikerült mindkettő, érdemes megnézni. Ajánlom, aki még nem látta.
Kérdezem, hogy melyiket kell elsőre megnézni. Utána következő sorozat sorrendben és történelmileg a „Spanyol hercegnő”, majd a „VIII.Henrik”. ezután a „A másik Boleyn lány” Talán történelmileg így jó. Ott van méd a „VII. Henrik”, amelyik filmet megint nehéz sorrendbe állítni. És akkor ott van még a „Mary.Queen.of.Scots.”, amit szintén nem tudok hova tenni.
Kérném hozzáértő segítségeteket
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!