11/13 anonim válasza:
Te azt nagyon jól tudod, hogy egy ilyen vagy hasonló témakörre ugranak a *** ostobák, és a válaszokban kiélvezkednek. Plusz megnöveli a kattintások számát, mert sok a, (bár magán nem annak tartó) gyűlölködő magát embernek tartó egyén. Én Pl. nem vagyok rasszista, egy rasszot sem gyűlölök. Én csak egyetlen egy fajt utálok, az emberi fajt, és így van ez már lassan 30 éve... Viszont átlátom ezen témaköröknek a miértjét, még ha tagadod is, akkor is...
12/13 anonim válasza:
11.: Akkor ne beszéljünk cigányokról se, mert jaj, jönnek a rasszisták? Az elhallgatás a legrosszabb.
13/13 anonim válasza:
"Az elhallgatás a legrosszabb." Igaz. De mert ez is egy alja emberi természetből fakadó *** dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!