Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Amikor azt mondják hírességekr...

Amikor azt mondják hírességekre, hogy eladták a lelküket a sikerért, pénzért, hírnévért, azt hogy kell érteni?

Figyelt kérdés
Sok sztárra mondják hogy "sold soul" eladta a lelkét az ördögnek stb...olvastam róla, de összeesküvés elméleteken kívül (amiknek még talán van is valamennyi alapja) nem nagyon találtam mást. Hollywood tényleg egy szekta lenne?

okt. 11. 11:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
47%
Ez konkrétan úgy zajlik, hogy megkeresi őket Sátán, az Ördög, s felajánlja nekik, hogy sikeressé teszi őket, ha őt szolgálják (pl. a dalszövegeikkel). Aki igent mond az ajánlatra, az világsikerré és gazdaggá válik. Ezáltal emberek millióit, milliárdjait sikerül távolítania Istentől és az ő szolgálatától. Az embereknek egyszerűen nincs idejük Isten szolgálatára, mert a buli, a koncert, a fülesben a legfrissebb zene...
okt. 13. 12:57
 12/12 A kérdező kommentje:

9-es!

Elmondom neked egy egyszerű példával mire gondolok.

Vagyok én, nálam apám keményebb, ő apja nála is keményebb, neki az apjanak a nagyapja stb stb még keményebb.

Generációrol gyengül rengeteg ertelemben az emberiség. Ez tény

okt. 13. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!