Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigány származású felhasználók...

Cigány származású felhasználók! Ti melyik csoportba tartoztok?

Figyelt kérdés

okt. 9. 18:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De itt hogy ertelmezed? Milyen nep?
nov. 17. 07:51
 12/14 A kérdező kommentje:

Alapvetően nagy különbségeket látok a cigány népcsoportok közt, plusz én nem is Magyarországon születtem, így ahol felnőttem ott is másmilyenek voltak mint Magyarországon (kb olyasmit képzelj el mint a Macskajaj című filmben amit látsz).

Nekem a párom oláhcigány (lovári anyanyelvű is) és rajta is érzen, hogy más mint a legtöbb cigány akikkel Magyarországon találkoztam, akik romungrók voltak.

De alapvetően a sejk itt jól összefoglalja a lényeget:

[link]

Tulajdonképpen a problémák eredete a hajdani vajdarendszer megsemmisítése.

nov. 17. 09:01
 13/14 anonim ***** válasza:

No vagy vagy ferfi?

Milyen kulonbsegeket latsz a parod es a romungrok kozt?

tegnapelőtt 19:21
 14/14 A kérdező kommentje:

A párom nő. Nehéz ezt elmondani. De alapvetően a cigányság körében sokkal több "kulturális atavizmus" található meg. Az oláhcigányok között meg mégtöbb.

Gondolok itt olyan dolgokra amik korábbról megmaradtak. A magyarság körében sok minden kiveszett a régi időkből. Ez alatt egyaránt pozitív és negatív dolgokat is értek.

Úgy érzem, hogy a jelenlegi civilizáció, pláne a nyugati az nem jó irányba tart. És ezzel együtt a magyarok többsége is sajnos utána szalad. Viszont a cigányok pont amiatt, mert jobban le vannak maradva, ami alapvetően hátrány lenne, de jelen esetben pont emiatt rajtuk kevésbé érzem, hogy a nyugati civilizáció vesztébe rohannának.

A mi hazánk képviselői gyakran szoktak rámutatni, hogy amígy a cigányság egy generáció alatt megduplázódik és egy rakás gyereket vállal, addig a magyarok megfeleződnek és nem vagy alig vállalnak gyereket. Ezek szimpla statisztikai tények.

Viszont valójában a cigányoknak van igazuk. Jól csinálják, hisz ez lenne a normális, ez a természet rendje. A magyarok többségének a célja a nyugati minták követése, amibe nem fér bele a gyerek, inkább feláldozzák az életük a cégükért vagy karrierjükért, míg a cigányok minnél előbb minnél több gyereket vállalnak. Valójában hosszútávon az fog nyerni aki több gyereket vállal.

Az igazat megvallva szerintem a magyarság elbukott és kudarcot vallott. Feláldozták az ősi dzsentil örökségüket ezért a modern liberális-szivárványos fertőért. Ki fognak halni ha így folytatják.

A cigányok viszont köszönik szépen megvannak.

Ezért szerintem nekünk, akiket úgy csúfolnak a liberálisok, hogy "turbómagyarok" vagy "szittya magyarok" valójában nem szabadna ellenségeskednünk a cigányokkal. Bár a magas bűnözést sem szabad letagadni - bár ez is egyfajta atavizmus, a hajdani egymással rivális törzsi konfliktusokkal teli társadalmak korából.

Így véleményem szerint mivel a magyarság elesett, ezért az lenne a feladatunk hogy az ősi szkíta-magyar szellemiséget átadjuk, ha már a magyarság nem tudja továbbvinni (mivel ki akar halni önként). Attila hajdani hun birodalma sem nacionalista alapú volt, hanem szellemi. A nacionalizmus valójában a 18. századi liberálisok találmánya (akkoriban a liberalizmus még egy volt a nacionalizmussal), de ezt sajnos sok "szélsőjobbos" nem veszi észre.

Pedig ha nem nacionalista, hanem szakrális síkon gondolkodna mindenki akkor valójában semmiféle ellentmondás nem lenne az úgynevezett "ősmagyarkodók" és cigányok között. De a mai világban mindenkit el akarnak vágni az eredeti dzsentil örökségétől. Pl meglepődtem én is, hogy a lovári nyelvben is mennyi szanszkrit eredetű szó van, a szanszkrit ugye a Rigvéda vagy a védák nyelve is, és a mai cigányok sem tudnak már semmit a védikus örökségükről, tiktok-insta meg ilyen hülyeségekkel butítják őket, vak vezet világtalan alapon fiatal cigánylányok siklanak ki a neten közösségi média világában, rengeteg ilyet láttam. Ahogyan a magyarok többsége sem tud már semmit a szkíta-hun Attila örökségről sem, az egész kimerül pusztán spiritualitás nélküli divatban és nacionalistáskodásban.

Az én célom, hogy egy napon majd minden olyan dzsentil csoport, mely rájön, hogy a jelenlegi világ rosszfelé tart egymással összefogva, egymás szövetségeseként szembe fog szállni az elnyomók és az Ellenség ellen.

tegnapelőtt 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!