Cigány származású felhasználók! Ti melyik csoportba tartoztok?
Figyelt kérdés
okt. 9. 18:02
A kérdező szavazást indított:
Romungró
Oláhcigány (leírom kommentben azon belül melyik)
Beás
Egyéb, megírom kommentben melyik
Nem vagyok cigány, a kérdés irreleváns számonra
19 szavazat
1/14 anonim válasza:
Cigányon belül is vannak külön cigányok? mik ezek törzsek?
2/14 A kérdező kommentje:
Kicsit olyasmi igen. De nem homogének a cigányok sem. Ráadásul Magyarországon kívül meg nem is ez a 3 fő csoport van, ott megint mások vannak.
okt. 9. 21:33
3/14 anonim válasza:
Romungró alapjáraton, de nem igazán foglalkozok vele. Cigány vagyok és büszke rá, ugyanolyan cigánynak tekintem a beás és oláhcigányokat is.
4/14 A kérdező kommentje:
Tudsz is cigányul?
okt. 15. 19:24
6/14 A kérdező kommentje:
Lováriul?
Ha én meg szeretnék tanulni lováriul, az kb mennyi idő?
okt. 15. 20:14
8/14 A kérdező kommentje:
A cigányok ugyanúgy dzsentilek mint mi, nem tudom mi a gond velük, nekem pl semmi problémám nincs velük (és ezt mint mihazánkos írom). Nekünk dzsentileknek inkább össze kellene fognunk.
okt. 29. 17:22
9/14 anonim válasza:
7: Isten mindent lat!
Kerdezo, kellemes meglepetes volt hogy letezik ilyen mihazankos mint te.
Mi az a dzsentilek?:D
(Magyar vagyok, nem tudok a rendes kerdesre valaszolni)
10/14 A kérdező kommentje:
Az angol gentile szóból ered. Tulajdonképpen kb olyasmi a szó eredete, hogy "népek" vagy "nép"
nov. 12. 06:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!