Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha minden diverzitást már...

Ha minden diverzitást már ünneplünk mint amilyen a szexuális orientációbeli, rasszbéli, vallásbéli diverzitás, sőt már a neurodiverzitást is, akkor miért csak a külső alapú diverzitást nem?

Figyelt kérdés

Miért kell még mindig mindenkinek szigorúan megfelelnie egy szépségideálnak és miért nem lehet lerombolni végre a szépségkultuszt?

A minap olvastam neten, hogyan nyálaznak mindenféle mentális vagy neurológiai problémára, már mindneki büszkén vallja, hogy pszichopata, aspereges, bipoláris, borderline-os. De valamiért még mindig oké diszkriminálni azt akire nem olyan jó ránézni…

okt. 7. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Aki bármilyét befesti, azért teszi, mert szebbnek látja az eredetinél."

Az oké, ha te ezért csinálod. Mások helyett viszont nem tudod megmondani, hogy ők miért csinálják, mert nem látsz senkinek a fejébe.

okt. 9. 20:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Farsang, cosplay, halloween, ....

csak, hogy párat említsek ami nem arról szól és sok esetben rengeteg smink kell hozzá.

De lehetne még általánosabb példákat is hozni.

okt. 9. 20:24
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Próbálod menteni a menthetőt, talán érdekelt vagy, vagy nem tudsz lemondani a sminkről? Nagyon betaláltam, hogy ennyire támadsz :)))
okt. 9. 22:39
 14/17 A kérdező kommentje:

Nevetséges, hogy sokan azt állítják a nők nem azért sminkelnek, hogy szebbek legyenek.

Párhuzamos valóságban léteznek ezek az emberek.

okt. 10. 09:26
 15/17 A kérdező kommentje:

“ Ez is ünnepelve van, Magyarországra meg nem nagyon jutott el. Nem is találtam magyar Wikipédia cikket, de tessék, ünnepelve van.”

A body positivity tudtommal a túlsúlyos nők elfogadtatására irányul és nem az igazi csúnyaság népszerűsítésére és mégcsak nem is a túlsúlyos férfiak elfogadtatására. Ez inkább egyfajta feminista mozgalom.

okt. 10. 09:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

"A body positivity tudtommal a túlsúlyos nők elfogadtatására irányul és nem az igazi csúnyaság népszerűsítésére és mégcsak nem is a túlsúlyos férfiak elfogadtatására. Ez inkább egyfajta feminista mozgalom."

Rosszul tudod. Az emberi test diverzitásának elfogadásáról szól összességében. Ennek a túlsúlyos testalkat csak egy kis része.

okt. 11. 17:09
 17/17 A kérdező kommentje:

16

Én nem a hivatalos meghatározásról beszélek hanem arról, hogy hogyan valósul meg a gyakorlatban.

okt. 11. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!