Hogyan lehetnék jobb?

Figyelt kérdés
Lehet hogy elég rossz helyre írom a kérdésemet, de segítség kellene. Most készülünk az osztályommal a szalagavatóra és van pár elég nagy táncos múlttal rendelkező lány osztálytársam. Kitaláltak egy elég bonyolult táncot, ami ugyebár nekik könnyű, meg megy nekik, de én egyszerűen nem tudom jól csinálni :S Olyan égőnek érzem.. de nem tudom elengedni magam és jól táncolni. Mit tehetnék, hogy jobb legyek? Valami ötlet? :(
2010. nov. 3. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne menj el szalagavatóra.
2010. nov. 3. 23:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Állj a hátsó sorba. nekem bejött :D
2010. nov. 3. 23:21
 3/6 anonim ***** válasza:

törődj bele.

nem lehet pár hónap alatt behozni azt, amit ők évekig gyakoroltak. értem ezalatt az ízületi lazaságot, ami a kecsességet, könnyedséget adja.

2010. nov. 3. 23:47
 4/6 anonim válasza:
Második, nagy arc vagy!:D:)
2010. nov. 4. 00:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Úgy a szalagavató táján -teljesen véletlenül- vmi baj történt a lábaddal, bokaficam, ilyesmi....és hát annyira vártad, h táncolhass, de hát most ez közbe jött, annnnnyira sajnáááálod, h így alakult.....még a szalagavatóra is nehezedre esett eljönnöd, mert ugyebár annnnyira fáááááááj jajjj . Ez ellen nem mondhat senki semmit.

Esetleg kösd be gézzel, én mindig így lógtam el a tesiórákat általában, h bekötöttem a lábam gézzel, azt kitaláltam vmit, h kificamodott blabla.....nem fogják mondani, h nah, mutasd már, h mi van a kötésed alatt xD

2010. nov. 4. 01:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hagyd ki ilyen hülyeség miatt, ilyen alkalom egyetlen egyszer vanaz életben (kivéve ha megbuksz, de azt gondolom, nem tervezed :D). Szalagavatón még én is táncoltam, pedig csúnya vagyok, gyűlölök táncolni és az én osztálytársaim is jártak táncórára, sokkal jobbak voltak, mint én. Mégse bántam meg, hogy táncoltam, emlékezetes volt. Senki nem azt fogja nézni, kogy kinek milyen a mozgása, a szülők, tanárok is tisztában vannak vele, hogy nem tánc tagozatos osztály vagytok, nem kötelező mindenkinek tökéletesen táncolnia. Nem is a tánc a lényeg az egészben. Tesóm nem egy nagy táncos, úgyhogy a szalagavatója előtt néha-néha eljárt hozzánk a táncpartnere, és együtt gyakoroltak. Te is hívhatsz valakit, hogy segítsen, nem szégyen ez :) Nem érdemes kihagyni ezt az alkalmat, többé tényleg nem lesz részed ilyen élményben!
2010. nov. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!