Volt iskolatársamnak (egy időben még barátnők is voltunk) nem köszönök. Gondolhatja, hogy nem ismerem meg?
Általánosba jártunk együtt.Az elmúlt 20-25 évben kb. 2x futottunk össze, mostanában gyakrabban, mert egy iskolába kerültek a gyerekeink.
Negativ érzések/élmények jönnek fel, amikor meglátom, és ezért nem akarok még hozzászólni sem.
Nekem is vannak emberek, akiktől nem a legjobb hangulatban váltam el (pl. exek), de szerintem az az emberi minimum, hogy köszönésre méltatom.
Ettől még nem kell beszélgetni, cseverészni velük, szerintem ők sem nagyon akarnának.
Mondjuk ő sem köszönt egyszer sem.
Akkor mindketten bunkók vagyunk, igaz, kedves harmadik válaszoló? :D
Igazából mint érdekesség kérdeztem, hogy 25 év távlatából biztosan megismeri-e az ember az iskolatársát…?
Én a #7-es vagyok, és én sajnos nem ismerem meg őket, de nem szándékosan, sajnos nagyon rossz az arc és a névmemóriám is.
Sajnos volt már pár kínos helyzetem ebből. De ha megismerném őket, köszönnék nekik.
#2 vagyok.
Szóval, megkérdeztem, s azt mondja, hogy tényleg bunkó vagy. Már suliban is az voltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!