Budapest vagy Veszprém?
Kíváncsi vagyok, ki melyik városban lakna szívesebben, és miért?
Én most Pesten tanulok, és tetszik a nyüzsgés, igaz néha sok a zsúfoltsága. Veszprémmel is szimpatizálok, de nem ismerem annyira.
Kort is írjatok
Én mindkét helyen éltem, számomra egyértelműen Budapest. Egyszerűen Veszprémnek nagyon hamar érezni a korlátait.
Jelenleg Budapesten lakom, úgy választottam lakást, hogy 10-15 perc alatt benn legyek a városközpontban, mégis egy nagy park mellett lakom, csupa fákat látok itt mindenhol, ismerem az embereket, ugyanúgy hoz át a szomszéd néni sütit, mint egy kis faluban :)
Ugyanezt Veszprém is megadhatja, de!
Budapesten van lehetőség szinte mindenre, amire csak szeretnéd, el kell ismerni, hogy sokkal jobb iskolák vannak itt, és sokkal több munkahely. Sokkal több lehetőség van művelődésre, szórakozásra, bulizásra...
Szerintem mindenképp az a jó megoldás, hogy Pesten, de valahol nyugisabb környéken lakni. Ahonnan könnyen be lehet jutni a belvárosba, ha kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!