Budapest, vagy Veszprém? Ti melyik várost választanátok a hallgatói éveitekre?
Én Bp mellett szavazok.
Viszont 1 dolgot nem értek: Miért kell bármelyikőtöknek is feladni azt amit szeretne? Ha te Pestre akarsz menni, menj oda, ha ő meg Veszprémbe, akkor ő meg oda! Nem vagytok összenőve. Szerintem ne hagyjátok, hogy befolyásoljanak a döntéseitekben az érzelmeitek! Mindenki oda menjen, amit magának megfelelőbbnek talál. Ha igazán szeretitek egymást, kiállja a próbát a szerelmetek.
Mi a barátommal 200 km-re tanulunk egymástól. Hétvégente találkozunk, egy városban lakunk. 5 éve és 7 hónapja tart a kapcsolatunk, lassan végzünk a főiskolával, és nagyon jó a kapcsolatunk és nagyon szeretjük egymást.
Én tavaly voltam hasonló helyzetben, de én Pécs, Veszprém és Budapest közül választhattam. Végül Pécs lett belőle, de Budapestre nem is jelentkeztem, nekem pont elég Pécs, arra hogy órák után hazaessek, esetleg havonta egyszer elmenjek buliba.
De ha választani kell mindenképpen Pannon Egyetem, mint Budapest.
Igaz a BMEnek van neve, de nem csak ott képeznek jó szakembereket
Szia! Veszprém nagyszerű hely, kisváros tehát nincs olyan szmog és kosz mint Pesten. Itt a közbiztonság is jó, a közlekedéssel sincs gond, a buszpályaudvar nincs is messze a városközponttól. Buli szempontból, mindenki megtalálja a neki valót a tapasztalatok alapján. Vannak kisebb nagyobb klubok, kocsmák, "egyetemi bulihelyek", a kolis társasági élet is pörgős- folyamatos programok, rendezvények.
Ami hátrány: itt minden dombra vezet. De én mindenképp Veszprémet választanám Pest helyett. Persze ti döntetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!